jacob elordi

U 'Kissing Boothu' je non stop bio bez majice, a sada se taj trend nastavio i u 'Euphoriji'. Jacob Elordi je gotovo uvijek bez majice, što nam se ne čini baš kao ugodno, ali evo kako je njemu snimati takve scene.

Iako je ženski dio gledatelja zbog toga oduševljen, kako je njemu? Glumcu kojeg svi žele uvijek bez majice? Jacob ima top tijelo i izgleda odlično bez majice i čini nam se da gdje god da glumi, to je glavni 'outfit' koji nosi. Posljednje gdje smo ga viđali bez majice je 'Euphoria'. Sada je otvoreno ispričao kako mu je snimati takve scene. I malo smo iznenađeni njegovim odgovorom. Kada je gostovao kod Ellen DeGeneres, piše Seventeen, pitala ga je jesu li ga ikada pitali kako se osjeća oko svih (polu) golih scena koje mora snimiti.

Rekao je da nema izbora. Skoro svaka scena je da spava s nekom osobom. Ali to mu ne smeta, jer to je dio osobnosti lika koji glumi i znao je da s tom ulogom dolaze i takve scene. U prijašnjim filmovima gdje je glumio, priznaje da ne razumije zašto je u pola scena morao biti bez majice, ali za 'Euphoriu' razumije. Prije ga je zbog toga to smetalo, jer je bilo besmisleno za njegovog lika i radnju.Sada okej s tim. Pogotovo mu je pomoglo što na setu imaju koordinatora za intimne scene, koji se uvijek brine da je svim glumcima ugodno kada se snimaju scene gdje su bez odjeće.

S obzirom da je serija sada na drugoj sezoni, glumci i ekipa koja snima su već dobro upoznati jedni s drugima i toliko si bliski, kao da su obitelj. Zbog toga mu je malo čudno skidati se pred njima i snimati romantične scene. Obično glumci znaju imati problema s golišavim scenama, ali izgleda da Jacobu nije bed skinuti se. Na radost svih gledateljica.

Pogledajte još:

Dua Lipa na sudu jer je ukrala tuđu pjesmu –i to je postao jedan od njenih najvećih hitova

Kim Kardashian novom objavom naljutila hrpu ljudi – jedni kažu da nema osjećaja, a drugi da ih scama

Gigi Hadid iz blizu i bez šminke: Kako stvarno izgleda lice ovog popularnog modela? [FOTO]

serija Euphoria Bez majice jacob elordi

Još vijesti