Galerija Lea Stanković - 5 Lea Stanković - 1 Lea Stanković - 2 +3 Lea Stanković - 3

Kada si slavna osoba koja daje intervjue trebaš dobro paziti što ćeš i kako reći. Nekada ako i nemaš loše namjere, krivo sročena rečenica može odati krivi dojam i napraviti ti problem.

Koliko je god davanje intervjua dobra stvar za javne osobe, toliko im se može i obiti o glavu. Lea Stanković je u jednom od posljednjih intervjua koje je dala izvalila "glupost" zbog koje je sada svi ismijavaju i sprdaju. To joj nije trebalo. Prozvana je ljubomornom i razne druge ne baš laskave stvari. Lea je jedna od najuspješnijih influencerica u Srbiji, a na sceni je već dugi niz godina. Najprije je krenula kao YouTuberica, a danas je aktivna po svim društvenim mrežama.

Voyage Voyage često dijeli fotke iz teretane, a sada je pokazao i rezultate vježbanja! Objavio je fotku bez majice

Dala je intervju za Hype TV u kojem ju je voditeljica pitala čiji joj je sadržaj prije bio zanimljiv, a sada više nije toliko. Njen je odgovor bio Marija Žeželj jer smatra da se Marija zeznula što je prestala snimati vlogove i sadržaj općenito jer da je nastavila, mogla je biti jedna od najboljih influencerica u Srbiji. Ismijavanje je krenulo u roku odmah. U komentarima mnogi podsjećaju Leu da je Marija danas super popularna svjetska manekenka i da je to daleko veći uspjeh nego biti influencerica.

 

@hypetelevizija Trac kuvanje sa Leom Stankovic je na nasem kanalu #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

 

Nazvali su ju ljubomornom na Mariju, navodeći i kako je Marija jedna od rijetkih s influencerske scene koja je iskoristila društvene mreže da izgradi karijeru i postane nešto više. Marija je inače bila zaštitno lice brenda Fenty između ostalih, a redovito nosi revije i luksuznih dizajnera.

 

 

 

 

U komentarima je ova izjava dočekana s puno osude. Lea vjerojatno nije imala loše namjere, ali ovo je dokaz koliko jedan nepromišljen odgovor može izazvati negativne posljedice.

 

 

Neki su se dotaknuli i Leina izgleda komentirajući koliko ovdje izgleda drugačije nego na fotografijama i videima koje ona objavljuje. Čini se da je s ovom izjavom mnoge naljutila i kada su jednom krenuli "udarati", pokrenula se prava lavina hejta. Lea za sada nije komentirala ništa dodatno oko ove izjave.

Ariana Grande, Taylor Swift, Kim Kardashian Savjeti o dejtanju koje možeš dobiti od slavnih djevojaka: 9 izjava koje nas uče lekcije o vezama

lea stanković izjava marija žeželj drama ismijavanje ljudi ju sprdaju komentar influencerica

Još vijesti