Galerija Barbi Afrika Barbi Afrika Barbi Afrika - 1 +5 Barbi Afrika - 2

Slavne osobe i influenceri često dobivaju uvrede i hejterske komentare, a većina njih se već i navikla te takve stvari ignorira. Ipak, nekada im ružni i nepristojni komentari baš stanu na žulj.

Ostavljati ružne komentare ispod tuđih fotografija i objava stvarno nema smisla. Što time uopće misliš postići? Spuštati drugima samo da bismo se mi osjećali bolje je jako glupo, a puno puta hejterski komentari niti nemaju previše smisla i osoba se samo sramoti. Jedan je hejter mislio da je jako pametan i išao je komentirati objavu od Barbi Afrike, a izgleda da joj je baš stao na žulj jer mu je odlučila odgovoriti i objasniti neke stvari.

Barbi Afrika - 7 Barbi Afrika ima preporuku romantičnog filma za sve koji vole "The Notebook"

Ako ne pratiš neku osobu, onda vjerojatno nećeš ni shvatiti puno toga ako pogledaš samo jedan njen video jer baš se to i sada dogodilo. Barbi je objavila video sa svojom mamom u kojem se našalila sa situacijom s roditeljima koja je svima dobro poznata. Ona situacija kad pitaš mamu možeš li nigdje pa ona kaže da pitaš tatu, a tata je rekao da pitaš mamu.

 

@barbiafrika Ovako je uvek bilo kada sam bila mala, jel i kod vas?😂 @Jeca 😡#explore #barbiafrika #balkan #fakesituation ♬ Blue Monday - Extended Mix - Above & Beyond

 

U samom je opisu videa čak napisala da je ovako uvijek bilo kod nje kada je bila mala. Jedan se "pametnjaković" odlučio pokazati u komentarima kako je neizmjerno kul pa joj je napisao komentar u smislu da je jadno što s 21 godinom i dalje živi s roditeljima i mora ih tražiti dozvolu da negdje ide. Barbi je izgleda odlučila da neće šutjeti i opako mu odgovorila, te sve završila s "Ja ne mogu više ovako glupe ljude".

Komentar Barbi Afrike

Ona već neko vrijeme ne živi s roditeljima, a da je samo pročitao opis videa, sve bi mu bilo jasno. I što je najgore, on nije jedini koji je išao komentirati bez da je pročitao opis od jedne rečenice koji bi sve objasnio. Ako ideš komentirati nešto, razmisli prije ima li tvoj komentar smisla, nemoj ići pisati besmislice samo da se "dokažeš".

 

 

Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner pokazala prvi badić sezone – evo kakav ona kaže da će se badić nositi ovog ljeta

barbi afrika komentar hejter društvene mreže influencerica nepristojan komentar

Još vijesti