Galerija Lea Stanković Lea Stanković - 2 Lea Stanković - 3 +4 Lea Stanković - 4

Lea Stanković nije tip osobe koji će često mijenjati boje kose. Ima tako divnu dugu kosu, a do sada je uvijek bila nekih smeđih nijansi. U novom je videu pokazala da se ofarbala i mišljenja pratitelja su podijeljena.

Kada dođe proljeće i izađe sunce počnemo se osjećati pozitivnije i sretnije – jer to je znak da je i ljeto blizu. Odjednom dobijemo potrebu da si napravimo "glow up" i da nešto drastično na svom izgledu promijenimo. Lea Stanković je izgleda dobila istu potrebu jer je podijelila sa svojim pratiteljima da se ide farbati i pokazala je novu boju kose. Lea dugo već ima smeđu kosu i mnogima je i teško ju zamisliti s nekom drugom bojom. Odlučila je postati crvenokosa! Ostavila je svoju dužinu kose, samo je nova boja. Boja je negdje između crvene i narančaste, a Lea izgleda baš drugačije.

 

@lastankovic

Kako vam se čine rezultati? ❤️‍🔥

♬ original sound - Lea Stankovic

 

Njeni su pratitelji odmah odjurili u komentare reći svoje mišljenje i ispada da se puno njih slaže kako ovo nije trebala napraviti jer joj je bolje stajala smeđa kosa. Druga polovica pak tvrdi da joj je nova boja bolja i da je ovo transformacija na bolje.

 

 

Kada nekoga dugo vremena znamo s jednim izgledom, bude malo šok kada odjednom napravi neku veliku promjenu. Kao sada Lea! Što ti misliš, koja joj boja kose bolje stoji?

Koja joj boja kose bolje stoji?

Ukupno glasova:

Lea Stanković - 5 Influencerica Lea Stanković se osramotila u intervjuu: Ljudi ju ismijavaju i govore da je ljubomorna

Selena Gomez Proljetni nokti: Selena Gomez je stavila novu manikuru i baš je slatka!

lea stanković Nova boja kose ofarbala se reakcije pratitelja anketa koja joj boja bolje stoji influencerica promijenila izgled nova frizura

Još vijesti