Ariana Grande, Taylor Swift, Kim Kardashian

Dejtanje može biti izazovno, ali uz malo mudrosti koju nam mogu pružiti slavne osobe, može postati mnogo lakše i ugodnije iskustvo. Ponekad su njihovi savjeti jednostavni, ali duboko promišljeni, pružaju nam uvid u to kako održavati zdrav i sretan odnos.

Justin Bieber Savjeti slavnih osoba: 5 zanimljivih metoda koje im pomažu riješiti se stresa, a možeš ih koristiti i ti

Dejtanje može biti izazovno i ispunjeno usponima i padovima, ali uz korisne savjete slavnih osoba, možemo naučiti kako prebroditi izazove i graditi zdrave, sretne i trajne odnose. Ono što je posebno važno jest da znamo da im možemo vjerovati jer su neki od njih u sretnim i dugotrajnim vezama, dok drugi, iako možda nisu trenutno u vezi, imaju obilje korisnog iskustva koje dijele s nama.

1. Rihanna: "Nađite vremena jedno za drugo."
Rihanna nas podsjeća da je važno posvetiti vrijeme svom dečku. U današnjem svijetu užurbanog načina života, lako je zanemariti vrijeme koje provodimo s osobom koju volimo. No, izdvojiti vrijeme za dečka ne samo da jača vezu, već i pokazuje koliko ti je stalo do njega.


2. Michelle Obama: "Veze se temelje na kompromisu"
Bivša prva dama Michelle Obama naglašava važnost kompromisa u odnosima. Bez obzira koliko se slažeš s partnerom, s vremena na vrijeme će biti potrebno prilagoditi se i tražiti rješenja koja su obostrano prihvatljiva. Kompromis je ključan za održavanje zdravog odnosa.


3. Beyoncé: "Ostani neovisna."
Beyoncé nas podsjeća da je važno zadržati vlastitu neovisnost unutar veze. Dok je partnerstvo važno, biti samostalna i imati vlastiti identitet jest ono što ti garantira da uvijek možeš računati na sebe. Nemoj zanemariti svoje interese i ciljeve zbog veze, već se nastavi razvijati kao pojedinac.


4. Blake Lively: "Prvo budite prijatelji, a onda ljubavnici."
Blake Lively ističe važnost prijateljstva u vezi. Prije nego što postanete romantični partneri, biti prijatelji omogućuje vam da bolje upoznate jedno drugo i izgradite dublje i trajnije veze.


5. Taylor Swift: "Ne zaboravi izdvojiti vrijeme za sebe."
Taylor Swift nas podsjeća da je važno brinuti se o sebi u vezi. Dok je posvećenost dečku bitna, ne zaboravi na svoje potrebe i želje. Izdvoji vrijeme za hobije, prijatelje i aktivnosti koje te ispunjavaju i čine te sretnom.


6. Kim Kardashian: "Kad znaš, znaš."
Kim Kardashian podsjeća nas da će prava ljubav biti očita kad je pronađemo. Ponekad je teško definirati ili objasniti zašto je nešto posebno, ali kad prava ljubav stigne, osjetit ćeš je u svojoj duši.


7. Ariana Grande: "Ljubav dolazi u mnogim oblicima."
Ariana Grande nas podsjeća da ljubav može biti raznolika. Nikada ne možeš imati totalno identičan odnos sa različitim osobama. Važno je otvoriti srce i pružiti ljubav osobi do koje ti je stalo.


Jennifer Aniston, Beyonce, Madonna Pet popularnih dijeta koje preporučuju poznati i slavni: Bolje ih je zaobići, nisu zdrave i jako su opasne

slavni slavni o vezama savjeti slavnih dejtanje savjeti o vezama savjeti o dejtanju

Još vijesti