Galerija Lea Stanković Lea Stanković - 1 Lea Stanković - 2 +5 Lea Stanković - 3

Jedno je biti fan influencera ili slavne osobe koju voliš i pratiš, a skroz je drugo kada tu osobu kreneš maltretirati i misliti da ti ona duguje da priča s tobom ili se slika s tobom. U prvom redu treba imati poštovanja, a Lea je sada otvoreno pričala o svim fanovima s kojima se susreće, a koji to nemaju.

Znaš da je situacija eskalirala predaleko kada neki influencer mora zvati policiju i prijavljivati ponašanja. Influencere prati puno maloljetnih fanova, a Lea Stanković je sada podijelila par neugodnih situacija koje su joj se nedavno dogodile – prozvala je roditelje i ispričala sve grozote koje su njeni "fanovi" radili da je bilo toliko strašno da je morala zvati policiju. Ovo je i upozorenje za roditelje da počnu kontrolirati što im djeca rade, ali i za sve fanove influencera koji ne znaju kako im prići i kako se ponašati.

 

 

Influenceri su postali zvijezde i popularniji su od nekih pjevača i glumica, a ako i ti imaš nekog influencera kojeg jako voliš, trebaš znati kako se ponašati ako tu osobu negdje i sretneš. Točnije, sada ćeš čuti kako se ne ponašati.

Lea je podijelila da su joj "fanovi" uništili i porazbijali auto, izgrebali ga, urlali dok je ona radila na nekom od snimanja, a kada nije reagirala, počeli ju vrijeđati. I to je trajalo satima! Spomenula je i sve one ljude koji joj nepristojno prilaze i misle da se ona mora s njima slikati ili pričati, a nekada ne može jer radi. Kap koja je prelila čašu je bila upravo činjenica da su joj uništili automobil iz čistog mira, što je i prijavila policiji.

 

@secretfairytale Lea Stankovic story time o tome što su joj deca izgrebala auto u Sapcu #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viralvideo #viraltiktok #viral #virall #xybca #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #leastankovic #leastankovic💜👑🎀 #leastankovic♡ #caleofficial #sabac #balkantiktok #roditeljinabalkanu #deca #balkan #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #beograd #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound - secretfairytale

 

 

@secretfairytale Lea Stankovic story time o ponašanju nevaspitane dece na Zasavici i u Sapcu #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viralvideo #goviral #viral #ocunafyp #xybca #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #balkantiktok #storytime #leastankovic #sabac #trending #nevaspitanadeca #tiktoksrbija #beograd #secretfairytale #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound - secretfairytale

 

Lea je poslala poruku roditeljima da počnu obraćati pažnju na svoju djecu i da počnu raditi na njihovom odgoju. Svi ti mlađi fanovi koji se grozno ponašaju, otkrila je Lea, su dvanaestogodišnjaci i stariji. Ispričala je i situaciju da je pričala s policijom o automobilu koji su joj uništili i davala izjavu, a bez obzira na to, fanovi su bili kraj nje i tražili da se slika s njima. Priznala je da odmah po incidentu nije ni htjela sve podijeliti na društvenim mrežama koliko je bila bijesna.

 

@secretfairytale #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viralvideo #viraltiktok #viral #xybca #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #leastankovic #leastankovic💜👑🎀 #leastankovic♡ #balkantitkok #ribnikar #anjablaa #bakaprase #sabac #beograd #trending #goviral #viralnotiktok #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound - secretfairytale

 

 

@secretfairytale Lea Stankovic je slučaj u Sapcu prijavila policiji #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viralvideo #goviral #viral #xybca #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #leastankovic #leastankovic💜👑🎀 #leastankovic♡ #balkantiktok #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #beograd #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound - secretfairytale

 

Poanta cijele njene priče je bila da se fanovi influencera ponašaju skroz nepristojno i neodgojeno.

Kako bi se trebala ponašati ako negdje sretneš influencera/pjevača/glumca kojeg jako voliš?

  • Ako vidiš da ne rade ništa, pokušaj im pristojno prići i ZAMOLITI mogu li se pofotkati s tobom. Ako pak vidiš da nešto rade ili s nekim pričaju – pričekaj negdje sa strane da završe pa im tek tada priđi.
  • Ako kažu da se ne stignu ili ne mogu sada pofotkati, nemoj raditi scene, prihvati to, zahvali i otiđi. I oni imaju pravo na privatnost i dane kada se možda ne žele/ne mogu fotkati.
  • Poštuj njihov osobni prostor.
  • Kada dobiješ svoju fotku, otiđi, nemoj ih nastaviti pratiti, vikati za njima ili raditi bilo što slično.

 

Mirta Miler - 6 Kako miriše Mirta Miler? Podijelila je koji parfem jako voli

Marko Vuletić i Ema Luketin Marko Vuletić otvoreno o tome zašto si on i Ema Luketin više nisu dobri

lea stanković nepristojni fanovi razbili auto drama sto_se_dogodilo prijava policiji kako se ponašati influencer

Još vijesti