Galerija Lea Stanković - 6 Lea Stanković - 1 Lea Stanković - 2 +3 Lea Stanković - 3

Ostavljaš li hejt komentare na objavama influencera? Lea je već dugo u javnosti i više ju takvi komentari ne diraju, ali želi osvijestiti ljude koliko to nije okej i da nekome mogu jako naštetiti.

Stvar je vrlo jednostavna, ako nam se neki influencer i njegov sadržaj ne sviđaju, nećemo ih pratiti. U najgorem slučaju, ako nam i dalje izletavaju, blokirat ćemo njihov sadržaj. To je jedina prava reakcija koju možeš imati kada ti se nečiji sadržaj na društvenim mrežama ne sviđa. Lea Stanković itekako dobro zna kako je to na dnevnoj bazi dobivati hrpu hejt komentara, a snimila je video kojim želi osvijestiti ljude da to prestanu raditi.

Anja Blagojević Anja Bla spustila hetjerima: Otvoreno rekla koliko ju diraju hejt komentari i što misli o tim ljudima

Svako toliko influenceri istaknu koliko ovakvi komentari mogu za nekoga biti štetni. Ona je sama rekla da nju više ne diraju, ali nekome tko je tek došao pod svjetla reflektora, ovakvi komentari mogu napraviti puno više štete. Pogledaj samo neke od komentara kakve dobiva.

 

@lastankovic

Da li ste nekada nekome napisali hejt komentar i ako da zasto?

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

 

Ne znamo kada je postalo normalno nekome koga ne poznajemo pisati stvari poput „Ubij se“ ili „al si gadna“. No, to nikako nije normalno ponašanje. Ostavljanje hejt komentara nikoga ne čini kul, već samo pokazuje koliko si frustrirana jer je netko uspješniji od tebe, koliko si puna zlobe i koliko si zapravo tužna. Zar nije jednostavnije samo nastaviti skrolati do sadržaja koji te zanima? Koliko ti često ostavljaš hejt komentare?

Koliko ti često ostavljaš hejt komentare?

Ukupno glasova:

Ono što je i Lea istaknula je da je dobronamjerna kritika totalno u redu i nešto što se ne smatra hejt komentarom, ali ništa od komentara koje je pokazala nisu u toj kategoriji. Lea snima videe koji su zabavni i kojima nikoga ne vrijeđa niti priča o nekim temama koje bi mogle biti protumačene kao uvredljive pa svejedno dobiva ovakve komentare. Iako će neki reći da si je sama kriva jer je influencerica, ali ipak, nema opravdanja za pisanje ovakvih komentara.

 

 

Želi osvijestiti koliko to nije u redu i da to ne bi trebali raditi – ne samo na njenom profilu, nego i na bilo čijem tuđem. Izbaci ljutnju i frustracije iz sebe na druge načine, a ne u komentaru ispod nečije fotke ili videa. Pogledaj OVDJE kako se to nositi s ljutnjom bez da se iživljavamo na drugima.

TikTokerica Zoe iz Singapura Djevojka se rasplakala zbog ismijavanja i hejta koje je dobila zbog svoje nove torbice

 

lea stanković komentar Hejteri lea vs. hejteri poslala poruku ostavljanje hejt komentara kakve komentare dobiva Reakcija

Još vijesti