Bio netko fan Harryja Stylesa ili ne, svi znaju da je on veliki zaljubljenik u tetovaže, a i da je već sakupio velik broj njih na svojem tijelu. Sada je i otkrio jedno mjesto na tijelu gdje se nikada ne bi tetovirao, bez obzira na ljubav koju gaji prema njima!

U nedavnom intervjuu, Harry Sytles je otkrio nekoliko zanimljivih činjenica o svojim tetovažama. Oni koji ga prate, znaju koliki je zaljubljenik u tetovaže, pogotovo u svoje, te ih često ponosno pokazuje i na svojim koncertima. Nedavno je spomenuo kako je vizažistima bilo potrebno čak dva sata da mu puderom prekriju sve tetovaže u svrhu snimanja filma, ali da ga niti glumačke uloge neće spriječiti u tome da se i dalje tetovira, piše Teen Vogue.

 

 

No, jedna posebno zanimljiva informacija koju je izdvojio je ta što je otkrio na kojem dijelu tijela se ama baš nikada ne bi tetovirao – u pitanju je njegovo lice za koje je priznao da ga ipak nikada ne bi tetovirao. Nakon ove informacije, njegovim obožavateljima je sigurno laknulo jer zasigurno ni oni ne bi htjeli da Harry svoje lice prekrije tintom. No, ostatak tijela mu je već u velikoj veličini tetoviran, a najavljuje i još tetovaža. Međutim, njemu se to jako sviđa i to je najbitnije!

Slika nije pronađena Cura na koncertu tražila Harryja ljubavni savjet: 'Da mu pošaljem poruku?' Dao joj je odličan odgovor

Slika nije pronađena Izašla je najava za novi film u kojem glumi Harry Styles – i već je tu jedna dosta vruća scena

Harry Styles tetovaže lice tetoviranje Tijelo

Još vijesti