Harry styles i zabrinuta djevojka

I to itekako dobre ljubavne savjete. Jer tko je vidio samo pjevati na koncertu, ako možeš usput pomoći i nekome s ljubavnim problemima. I kako da ga onda ne volimo! Napravio je kratku pauzu da curi iz publike objasni treba li se javiti dečku ili ne.

Sigurno si se i ti našla nekada u dilemi i pitala se trebaš li mu se javiti i poslati poruku ili ne. Teško je procijeniti kada se s nekime tek počneš dopisivati ili viđati i sve je još na tankom ledu. Jesi li mu se već previše javljala i trebaš li pričekati da se sada on javi tebi? Jesi li mu naporna? Ili je okej da mu se javiš svaki dan? Jedna je cura imala tu dilemu i za savjet je na koncertu pitala Harryja Stylesa. Imala je veliki plakat s natpisom 'Trebam li mu se javiti?', a Harry ga je tijekom pjesama uočio i zaustavio koncert. Odlučio je podijeliti malo svoje mudrosti i dati ljubavni savjet curi.


@barcelonahair

dating advice from the one and only

original sound - jen


Iako nije znao niti jedan drugi detalj o odnosu cure i dečka za kog se pita treba li mu poslati poruku, Harry je uspio dati odličan savjet. Po njegovom mišljenju, ako se trebaš to pitati, onda to uopće nije upitno – ne bi trebala! Objasnio je i zašto. Kada se pitaš trebaš li se javiti ili ne, je li prebrzo da mu se već sada javiš, ili si mu već poslala poruku na koju nije odgovorio pa bi sada poslala još jednu…pokazuje da niste skroz otvoreni jedno prema drugome i da igrate igrice. U tom slučaju, ako ima ikakvih igrica u vašem odnosu, on nije za tebe.I ostatak se publike složio s njim i vikao 'neeee'. Harry joj je zapravo dao jako dobar savjet koji možeš i ti primijeniti na svoju situaciju. Kakva god ona bila, i koji god dečko bio u pitanju, ako se pitaš trebaš li mu se javiti i bojiš se poslati poruku iz nekog razloga, onda ti je to znak da on nije za tebe jer se ne osjećaš dovoljno ugodno i opušteno s njim.

Pogledajte još:

Razlozi zbog kojih prvi spoj bude neuspješan: Velikih 5 greški u razgovoru koje će odbiti svakoga

Kako prepoznati sviđaš li mu se kao frendica ili mu se SVIĐAŠ? U ovim je stvarima razlika

Znakovi da se tvoj 'prijatelj s povlasticama' zaljubljuje u tebe – ovih 11 će odati da tu ipak ima i osjećaja


Harry Styles ljubavni savjet javiti se ili ne