Slika nije pronađena

Redatelj filma je Olivia Wilde, djevojka Harryja Stylesa, a jedna od prvih scena iz filma koju su pokazali sada javnosti je Harry Styles u vrućem poljupcu s glumicom Florence Pugh. Fanovi su izvan sebe.

Gdje god se pojavi Harry Styles, njegovi fanovi polude. Ovo mu nije prvo pojavljivanje u nekom filmu, ali nitko nije očekivao da će se to dogoditi i zato je iznenađenje još veće. Redateljica filma 'Don't Worry Darling' je njegova djevojka Olivia Wilde pa nije bilo čudno da su ga paparazzi uhvatili ponekad na setu gdje se snimalo. Sada kada je Olivia objavila kratki trailer, šok je bio još veći jer u filmu koji režira, dečko joj se ljubi s drugom djevojkom. I to prilično strastveno. A to je samo u 10-ak sekundi filma, tko zna kakve nas scene još čekaju kada film izađe!

'Don't Worry Darling' je psihološki triler smješten u 1950. godinu, a u fokusu su muž i žena koji žive u utopijskoj eksperimentalnoj zajednici. U jednom trenu žena počne sumnjati da glamurozna tvrtka njenog muža skriva neke dosta zabrinjavajuće i uznemirujuće tajne. Film će u kina doći nažalost tek sljedeće godine, na jesen, 23. rujna 2022. godine, ako sve bude po planu. Oko filma je od samog početka hype jer se čini kao da će biti stvarno dobar.

Pogledajte još:

Stručnjaci misle kako ovaj film više nikako ne bi smjeli gledati – 'Previše je savršen'

Ako voliš 'Kissing Booth' svidjet će ti se i ovi filmovi – 12 romantičnih teen filmskih prijedloga!

Jedini dobar glumac u filmu je bio konj: Recenzije i kritike za novu romantičnu komediju su brutalne

Olivia Wilde don't worry darling Harry Styles film

Još vijesti