Harry Styles

Znate kako kažu da svatko ima svoj tip cure ili dečka? E pa tako je i Harry Styles očito slab na manekenke.

29-godišnjeg pjevača povezuju s manekenkom Candice Swanepoel. Ako su navodi američkih tabloida točni, ovo je već sedma manekenka Victoria's Secreta s kojom je u vezi.

 

 

Tko su sve manekenke s kojima je Harry dosad hodao?

Početkom 2013. povezivali su ga s Carom Delevingne. 2014. je kratko hodao s Kendall Jenner. 2015. bio je zaljubljen u Nadine Leopold, no veza je okončana zbog toga što su oboje imali previše užurbane rasporede. Kasnije se šuškalo da izlazi sa Sarom Sampaio i Georgiom Fowler, a ove je godine pokušao i s Emily Ratajkowski.

Izvor blizak Harryju dao je naslutiti za The Sun kako ovaj puta nije riječ samo o običnim tračevima, već da su glasine o Harryju i Candice istinite.

„Candice je jedna od najuspješnijih anđelica Victoria's Secreta i Harry bi bio sretan čovjek da joj uspije udvarati“, otkrio je neimenovani izvor.

Harry je u ožujku raskinuo s glumicom Oliviom Wilde te je navodno zbog toga odbio pozivnicu na najprestižniji modni događaj godine – Met Galu, samo kako ne bi susreo bivšu.
 

 

Harry Styles Candice Swanepoel Harry Styles i Candice Swanepoel skupa Harry Styles ima novu curu Harry Styles hoda sa Candice Swanepoel Harry Styles s manekenkom

Još vijesti