Galerija Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 5 +3 Bella Hadid - 4

Za neke stvari jednostavno znamo da ne idu zajedno i niti nam ne pada na pamet nositi ih zajedno. Ali Bella pomiče granice i nosi nekada čudne kombinacije, a je li uspjela isfurati ovu drugima mrsku ili i na njoj ne izgleda dobro?

Mi bismo rekli da je. Na Belli Hadid sve izgleda dobro. Što god da ona nosi, cure se zaljube u to i krenu ju kopirati. Sada ipak nismo sigurni da će baš svi pohrliti rekreirati njen posljednji outfit koji je nosila na promociju 'The Fendi Set' knjige u New Yorku. Izgledala je kao profinjena dama na prvi pogled. Košulja i dvodijelni komplet, biseri oko vrata – sve baš ekstra. A onda…onda joj pogledaš što ima na nogama.

 

 

Sandale i čarape! Nešto što inače nose samo naše bake. Pa ipak, na Belli i u ovoj kombinaciji iz nekog razloga izgleda dobro. Ovog se ljeta nose sandale kakve je odabrala, one s velikim kopčama. Bijele čarapice i biserna narukvica oko noge su dodaci kojima je stavila točku na 'i' ovog outfita.

Dua Lipa Dua Lipa u nesvakidašnjoj haljini – obukla je model koji je u trendu, a ne sviđa se svima

Inače bi sve izgledalo previše ozbiljno, a to nikako nije Bella, koja uvijek voli svojim outfitima podignuti prašinu. Kao da sandale i čarape nisu dovoljne, ako bolje pogledaš, uspjela je ukomponirati još jedan pomalo kontroverzan trend – rubovi gaćica koji se vide ispod suknje.

 

 

Bella je modna ikona i može profurati izgleda sve. Ili barem skoro sve.

Camila Cabello Nekima treba zabraniti korištenje interneta: Komentari na fotke Camile Cabello s plaže su živi užas

bella hadid outfit Moda stil Slavne osobe sandale

Još vijesti