Modne influencerice

Kada ne znamo što nositi ili kako nositi, bacimo oko na Instagram za inspiraciju. Cure nam tamo daju neke super ideje! I to ne samo one iz inozemstva, već više naše domaće modne influencerice.

Ljubiteljice mode redovito na Instagramu čekiraju influencerice u potrazi za modnom inspiracijom. I neke od njih imaju tako dobar stil da nas posjet njihovim profilima uvijek inspirira da traperice i običnu majicu zamijenimo nekom drugačijom i malo složenijom odjevnom kombinacijom. Neke su se uspjele izdvojiti i čak i na našoj malo hrvatskoj sceni odskočiti i postati ultra popularne. Na njihove profile i ti možeš baciti oko kada ne znaš što odjenuti ili kako kombinirati nove trendove. A evo tko su one.

1.august_xvi (Pamela Badžek)

 

 

Modna entuzijastica čiji je Instagram profil prava oaza sadržaja za sve ljubitelje mode. Njene su kombinacije uvijek u koraku s modnim trendovima, a nosi ih na tako dobar način da se uklapaju u svaki dan. Ovih je dana čak pokrenula i svoj vlastiti brend odjeće!

2.ormarija (Marija Nikšić)

 

 

Uvijek u nekim slatkim haljinicama! Najradije bi ih sve kupili kada ih vidimo na njoj. Marija i njen poseban stil očarali su nas na prvu, a uz to uvijek ima i neke super ideje za fotke. Na njenom profilu nikad nije dosadno.

3.slakipalaki (Slađana)

 

 

Obožavamo njene šarene outfite kakve redovito objavljuje! Ako ne znaš kako nositi boje, ona će ti pokazati da to uopće nije teško. Osim što smo zaljubljeni u njen modni stil, drago nam je i kada svaki put vidimo gostovanje njenog slatkog psa.¸

4.vule2209 (Martina Vuletić)

 

 

Proslavila se na TikToku, i zapravo je plesačica, ali Martina ima i jako dobar stil koji se ne smije zanemariti. Outfiti su joj svi odlični i nešto što bismo rado nosili i sami. Ima jednako dobre i svakodnevne outfite i one malo više fensi.

5.dorica505 (Dora Predojević)

 

 

A tu je i Dora, još jedna djevojka čiji smo fanovi već godinama. Uvijek je u trendi odjevnim komadima, a da ne znamo da je iz Hrvatske i da slučajno naiđemo na njen profil, mislili bismo da se radi o nekoj stranoj influencerici.

6.xoxosonjakovac (Sonja Kovač)

 

 

Kada se priča o modi i hrvatskim influencerima, Sonja Kovač je ime koje se ne smije zaobići. Njen je stil na nekom skroz drugom nivou. Skoro je uvijek u dizajnerskim krpicama i nosi outfite koji se ističu i baš nikada nisu dosadni ili obični.

7.franaugarkovic (Frana Ugarković)

 

 

I za kraj, Frana. Još jedna TikTokerica koja nas je oduševila svojim stilom. Uvijek nam je reakcija na njene outfite 'wow, to mi treba'. Još nema tako puno pratitelja, ali zato nam je još draža, jer je naša 'mala tajna'.

modni influenceri Hrvatska instagram Moda stil inspiracija

Još vijesti