Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber s novom frizurom Hailey Bieber s novom frizurom +3 Hailey Bieber - 6

Hlačice izgledaju kao nešto što se nosilo 2000-ih godina i što nitko ne želi da se opet vrati u modu. Super su kratke, a uz to imaju i ultra niski struk. Treba jako malo materijala za napraviti ovakve hlačice, ali i jako puno hrabrosti za nositi ih.

Hailey i njen stil u 99% slučajeva obožavamo i želimo kopirati, a ovo je jedan od onih 1% slučajeva kada samo želimo da to što nosi ne postane novi trend. Ne bi se dogodilo prvi put (a vjerojatno ni zadnji) da Hailey Bieber bude zaslužna što je nešto postalo novi trend. U jednom od novijih storyja je objavila fotku outfita koji nosi, a komentari na njega su samo krenuli.

Alejandra Silva koja izgleda kao dvojnica Hailey i Dua Lipe Ljudi se ne mogu načuditi ovoj curi: Izgleda kao da su Dua Lipa i Hailey Bieber dobile zajedničko dijete

Odjenula je vjerojatno najkraće kratke hlačice koje postoje na ovom svijetu. Nešto što izgleda kao da je došlo ravno iz 2000-ih, jer to je ono što se tada itekako nosilo. Kratke su, JAKO, a uz to imaju i super niski struk. Dosta rizična kombinacija. I kao šlag na tortu, još su i kožne. Ne bi se svatko usudio nositi ovako nešto.

 

 

U kombinaciji s dugačkim kožnim kaputom, outfit izgleda opasno i kao da je došao iz „Matrixa“. Ako ga netko može profurati, onda je to Hailey. Cijeli je outfit od luksuznog brenda Ferragamo, a odjeća je u njihovoj novoj kolekciji za jesen 2023. godine. Moguće da će Hailey nositi reviju za njihovu modnu kuću pa je imala isprobavanje komada.

 

 

Ovo je možda i nagovještaj da modne kuće vraćaju u modu hlače niskog struka i da od njih ne odustaju. I prošle se godine pričalo da se vraćaju u modu, ali taj trend nije toliko zaživio. Možda će ova godina biti njegova. Nadamo se da neće. Osim Hailey i njenih modeling prijateljica ne znamo tko bi nosio ovakve hlačice jer izgledaju kao jedan od onih komada odjeće koji izgledaju dobro samo ako izgledaš kao model.

Zvijezde koje su proslavile #cleangirlbun Punđe kakve obožavaju Bella, Kendall ili Hailey zapravo su štetne za kosu: Evo zašto ih ne bismo smjele prečesto nositi

 

hailey bieber kratke hlačice najkraće hlačice ikad Moda Slavne osobe što nosi hailey outfit hailey bieber moda 2000-ih

Još vijesti