Galerija Hailey Bieber i nokti Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +5 Hailey Bieber - 7

Svi prate modne odabire Hailey Bieber jer je već puno puta pokazala da itekako ima stila i da ima neke prilično dobre ideje. Najprije smo svi gledali što nosi, a ovog je ljeta postala popularna i po svojoj manikuri.

'Hailey Bieber manikura' se ovog ljeta tražila kao luda. Iako zapravo manikura koju je Hailey nosila nije ništa inovativo, već se radi o mliječno bijelim noktima s dodatkom sjaja, postala je njen zaštitni znak.

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

Sada kada je ljeto završilo, Hailey nas je počastila novom idejom za manikuru, koja će nema sumnje, postati jednako popularna kao i ljetna verzija. Zapravo se radi o vrlo sličnim noktima kakve je nosila i ljeti, samo je sada dodala malo jesenskog štiha i umjesto bijele podloge, stavila smeđu.

 

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

 

Jesenska verzija izgleda odlično! Izgleda da se s tim slažu i njeni pratitelji jer se u komentarima ne mogu nadiviti noktima. Iako je manikura nešto jednostavnija i ne djeluje ludo, vole ju i minimalisti i oni koji vole raditi upadljive manikure. Ako želiš da ti nokti izgledaju ekstra, samo ih napravi da budu duži – i izgledat će malo više fensi. S druge strane, ako to ne želiš, stavi ovakvu manikuru na kraće. Iako se može staviti bilo koja nijansa smeđe, Haileyna čokoladna je posebno lijepa. Sada kreće otkrivanje i pronalaženje točne nijanse koju nosi i ona!

Manikura koja izdužuje nokte Manikura zbog koje ti nokti izgledaju duže nego što jesu! Idealna za cure koje ne mogu imati duge nokte

hailey bieber nokti manikura jesenska manikura trend