Galerija Hailey Bieber i nokti Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +3 Hailey Bieber - 7

Svi prate modne odabire Hailey Bieber jer je već puno puta pokazala da itekako ima stila i da ima neke prilično dobre ideje. Najprije smo svi gledali što nosi, a ovog je ljeta postala popularna i po svojoj manikuri.

'Hailey Bieber manikura' se ovog ljeta tražila kao luda. Iako zapravo manikura koju je Hailey nosila nije ništa inovativo, već se radi o mliječno bijelim noktima s dodatkom sjaja, postala je njen zaštitni znak.

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

Sada kada je ljeto završilo, Hailey nas je počastila novom idejom za manikuru, koja će nema sumnje, postati jednako popularna kao i ljetna verzija. Zapravo se radi o vrlo sličnim noktima kakve je nosila i ljeti, samo je sada dodala malo jesenskog štiha i umjesto bijele podloge, stavila smeđu.

 

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

 

Jesenska verzija izgleda odlično! Izgleda da se s tim slažu i njeni pratitelji jer se u komentarima ne mogu nadiviti noktima. Iako je manikura nešto jednostavnija i ne djeluje ludo, vole ju i minimalisti i oni koji vole raditi upadljive manikure. Ako želiš da ti nokti izgledaju ekstra, samo ih napravi da budu duži – i izgledat će malo više fensi. S druge strane, ako to ne želiš, stavi ovakvu manikuru na kraće. Iako se može staviti bilo koja nijansa smeđe, Haileyna čokoladna je posebno lijepa. Sada kreće otkrivanje i pronalaženje točne nijanse koju nosi i ona!

Manikura koja izdužuje nokte Manikura zbog koje ti nokti izgledaju duže nego što jesu! Idealna za cure koje ne mogu imati duge nokte

hailey bieber nokti manikura jesenska manikura trend

Još vijesti