Selena Gomez i Hailey Bieber

Fanovi bi jako htjeli dramu, ali cure su jednom zauvijek odlučile stati na kraj govorkanjima i tračevima. Između Selene Gomez i Hailey Bieber nema nikakve zle krvi, naprotiv, cure su pozirale zagrljene.

Fotka koju nitko nije očekivao da će se ikada dogoditi. Fanovi Selene Gomez i Hailey Bieber su već godinama podijeljeni i napadaju Hailey da je Seleni ukrala Justina. Tako Hailey i dalje zbog toga svakodnevno dobiva hrpu hejta. Iako je Selena stalno ponavljala da ne podržava napadanje i spuštanje drugim curama, fanovi nisu prestajali.

Hailey i Justin Bieber Hailey Bieber napokon odgovorila na optužbe da je Seleni UKRALA Justina – što je rekla u svoju obranu?

Ovo bi ih sada moglo ušutkati jednom zauvijek. Svi misle da si njih dvije nisu dobre – i vjerojatno niti nisu najbolje prijateljice, ali su i daleko od toga da se hejtaju. Dobre su si! A to su i dokazale u subotu na događaju na kojem su obje bili - Academy Museum of Motion Pictures 2nd Annual Gala, Presented by Rolex. Fotograf ih je pofotkao skupa i izgledaju skroz sretno.

 

 

Nastalo je čak nekoliko fotki, a otkad su se pojavile na društvenim mrežama, o njima se ne prestaje pričati. Očekivano! Ipak, javili su se i neki koji tvrde da fotke nisu stvarne i da su cure u Photoshopu stavljene zajedno. Niti Selena niti Hailey nisu podijelile niti jednu od tih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, iako ih je Hailey podijelila gomilu s tog događanja, niti jednu od ovih nije.

 

 

Fotke izgledaju prilično stvarno, a na svom ih je Instagram profilu objavio i fotograf koji je verificiran i koji ih je i pofotkao. Možda ovo sada jednom zauvijek zaustavi napade na Hailey.

Selena Gomez - 9 Selena Gomez otkrila da ju je sram jedne naslovnice albuma – bilo joj je bed tako pozirati [FOTO]

hailey bieber Selena Gomez zajednička fotka Viralno društvene mreže

Još vijesti