Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber Hailey Bieber +4 Hailey Bieber - 6

Hailey je u posljednjoj objavi na Instagramu pokazala kakvu maskicu za mobitel koristi i koliko je praktična. Totalno je drugačija od svih koje si do sada vidjela, a ako voliš šminku, htjet ćeš ju i ti.

Postoji toliko različitih vrsta maskica za mobitel da stvarno svatko može personalizirati svoj mobitel baš onako kako se njemu sviđa. Hoćeš li uzeti običnu ili s nekim neobičnim detaljem, ovisi o tebi. Hailey je sada pokazala kakva je maskica njen izbor i mogla bi ti se svidjeti ako se voliš šminkati i ako voliš uvijek kraj sebe imati svoje sjajilo ili ruž.

Hailey Bieber Modne lekcije Hailey Bieber: 6 zimskih savjeta kojih se ona drži u svojim outfitima

Maskica je sama po sebi prilično jednostavna, u jednoj boji, a na poleđini ima čudan dodatak u koji se može umetnuti sjajilo. Stane taman i tako ga uvijek možeš imati pri ruci.

 

 

Hailey je imala svoje Rhode proizvode za usne u maskici. Ako dobro pogledaš, vidjet ćeš da ispod kamere na maskici piše „Rhode“. Dakle, ako si se ponadala da ćeš pronaći takvu maskicu, mogla bi se razočarati jer se vjerojatno radi o maskici napravljenoj za nju.

Kylie Jenner Kylie Jenner kad se skinu filteri i photoshop – širi se fotka kako joj zapravo u realnosti izgleda lice

Možda će brend Rhode uskoro imati u ponudi i pakete u kojima će dolaziti proizvodi za usne i ovakva maskica.

 

 

Za sada se na stranici ne može ovako nešto kupiti. Jedina je mana to što se u maskicu može staviti samo Rhode proizvodi jer je napravljena tako da njihovo pakiranje savršeno stane. Jako dobra ideja!

hailey bieber maskica za mobitel za cure koje vole šminku kul maskica neobična maskica za mobitel rhode

Još vijesti