Galerija Anja otpratila Baku Instagram story Bake Praseta Baka Prase - 1 +9 Baka Prase - 2

Baka Prase, influencer čiji su potezi uvijek bili predmet pozornosti njegovih brojnih fanova, ponovno je u centru pažnje, ovaj put zbog navodnog bankrota i prekida s djevojkom Anjom Blagojević. Nedavno objavljene informacije sugeriraju da popularni youtuber i influencer stoji pred ozbiljnim financijskim izazovima, unatoč prvotnim spekulacijama da je sve samo šala.

Baka Prase Baka Prase u financijskim problemima: "Mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu…"

Prema izjavama njegovog prijatelja i kolege Chode, koje je iznio u svojem posljednjem streamu, Baka je zapao u ozbiljne financijske probleme zbog kockanja. Čak je, prema Chodinim riječima, htio posuditi novac od njega kako bi financirao različite prankove, a vrhunac svega je bio trenutak kada je navodno prokockao impresivnu svotu od 130.000€. Očigledno ignorirajući upozorenja prijatelja, Baka se upustio u rizične financijske igrice, što je rezultiralo brzim gubitkom velikih suma novca.
 

@gvozdeen #fy #fyp #foryou #choda #bakaprase ♬ original sound - gvozda

 
Također, nedavno objavljeni oglasi za prodaju tri Bakina luksuzna automobila izazvali su dodatnu zabrinutost među njegovim obožavateljima. Cijene koje je Baka naveo bile su znatno niže od očekivanih, sugerirajući moguću očajničku potrebu za brzim novcem. Prodaja Mercedes Benz SL 43 AMG-a za 70.000€ (koji je prošli mjesec bio Anjin poklon za rođendan), Mercedes Benz G 63 AMG-a za 300.000€ i Lamborghini Huracana za 200.000€ izazvala je šok i nevjericu među fanovima koji su navikli gledati Baku u luksuznim automobilima.


No, možda najveća kontroverza oko Bakinih financijskih problema dolazi iz spekulacija o prekidu njegove veze s djevojkom Anjom. Njihovi pratitelji na društvenim mrežama primijetili su da Anja više ne prati Bakin profil, dok Baka i dalje prati nju. Osim toga, i Choda je prestao pratiti Baku na Instagramu, što je samo pojačalo glasine o mogućem prekidu između Anje i Bake. Unatoč svemu, Baka i Anja i dalje imaju zajedničke fotografije na profilu. Anjino nedavno obraćanje svojim pratiteljima putem Instagram priča, u kojem je aludirala na teške trenutke kroz koje prolazi, dodatno je potpalilo spekulacije.


Anja otpratila Baku

Dok se fanovi i javnost pitaju što je dovelo do ovih dramatičnih promjena u Bakinom životu, ostaje nam samo čekati i promatrati kako će se situacija razvijati. Hoće li Baka uspjeti prevladati financijske probleme i povratiti stabilnost u svom životu ili će ovo biti početak kraja za jednog od najpopularnijih internet pojava regije, ostaje za vidjeti. Sve u svemu, ovi događaji bacaju novo svjetlo na život jednog od najpoznatijih i najkontroverznijih online likova, a vrijeme će pokazati kako će se situacija dalje odvijati.

Baka Prase i Anja Blagojević Što je Baka Prase kupio Anji za rođendan? O ovakvom poklonu mnoge djevojke mogu samo sanjati!

 

baka prase Anja Blagojević choda bankrot prodaja auta Prekid

Još vijesti