Galerija Kardashiani Kourtney i Travis Kardashian i Bieber +1 Kourtney i Travis

Je li ovo početak kraja? Šalimo se! Nije toliko dramatično. Kardashian sestre se uvijek čine tako jako bliske, a to je zato što stvarno i jesu. Bile. Sada više situacija nije takva kao prije.

Kourtney, Kim i Khloe su tim i uvijek smo navikli njih tri viđati zajedno. Oni koji su gledali reality od samih početaka, sjećaju se da su bile nerazdvojne, kako u privatnom životu, tako i u poslovnom. Ali to je bilo prije puno godina, sada je stvarnost drugačija.

Kourtney i Travis Tajna uspješne veze je u strogim pravilima? Evo kojih 8 se drže Kourtney i Travis

Kada se gledaju njihove društvene mreže i sve što objavljuju, ne bismo to nikada rekli. Ipak, Kourtney je otkrila da se ona odvojila i da je danas puno manje bliska sa sestrama. Gostovala je u podcastu 'Not Skinny But Not Fat' u kojem je ispričala sve o tome kako se odvojila od Khloe i Kim. Zapravo su se počele razilaziti još 2018. godine, a sada još malo više.

 

 

Kim i Khloe su se tada više povezale jer su obje imale djecu u isto vrijeme, tada, a Kourtney nije bila sretna jer je osjećala kao da se udružuju stalno kontra nje. Sada, nakon što je započela svoju vezu i život s Travisom, još se više odvojila od njih. Jednostavno je osjećala potrebu da se distancira od njih i da radi neke svoje stvari.

 

 

To im je pomoglo da imaju zdraviji odnos i da na snimanjima novih epizoda 'The Kardashians' realityja nema toliko drama između njih. I dalje su u dobrim odnosima, nije se dogodila nikakva velika svađa ili problem, samo se odvojila i radi svoje stvari. Bez njih i podalje od njih. Život joj više nije isti kao prije i ona je mentalno na skroz drugom mjestu.To je glavni razlog koji je navela.

Kylie Jenner Moda ili ludost: Kylie Jenner izašla na ulicu bez hlača – samo u donjem rublju [FOTO]

Kourtney Kardashian kardashian sestre Odnosi razdvajanje

Još vijesti