Kourtney Kardashian

I slavni vole mijenjati manikuru s obzirom na godišnje doba. Kourtney je trenutno u svojoj rock eri sa stajlingom zbog čega je posebno iznenađenje slatka manikura koju je odabrala za travanj.

U potrazi za manikurom, odveo nas je put i do profila manikera koji rade nokte slavnim zvijezdama. Kim Troung je tako djevojka koja radi nokte između ostalog i Kourtney Kardashian, a na svom profilu često dijeli fotke manikura kakve je radila slavnima. Podijelila je i posljednju manikuru koju je radila Kourtney i totalno je slatka i proljetna. Stavila joj je neutralnu, prozirnu pozadinu, a preko nje hrpu malih trešnjica. Za sve koji žele rekreirati ovu manikuru, stavila je u opis objave i točne boje koje je koristila za izradu. Mislili smo da se radi o naljepnicama trešnji, ali izgleda da su sve ručno crtane! Wow!

 

 

Ukoliko tvoja manikerka ne može ovo izvesti, jer treba itekako mirna ruka i puno vremena s obzirom da ovdje ima hrpa detalja, možeš jednostavno staviti naljepnice. Rezultat će biti isti.

 

 

Ukoliko ti treba još inspiracija za proljetne manikure, baci oko i na galeriju ispod. Složili smo čak 15 ideja različitih manikura koje prizivaju proljeće i toplije vrijeme.

Ideje za proljetnu manikuru: Donosimo ti 15 dizajna za nokte koji će te inspirirati i za tvoje sljedeće Proljetne manikure Rumeni nokti Minimalistički +12 Naglasak na jednom noktu

Kourtney Kardashian manikura manikura slavnih proljetna manikura inspiracija nokti Moda

Još vijesti