Galerija Ema i Dušan Ema Luketin i Dušan Petrović - 1 Ema Luketin i Dušan Petrović - 2 +4 Ema Luketin i Dušan Petrović - 4

Influenceri dobivaju negativne komentare i uvrede bez obzira na to što radili jer uvijek će se pojaviti neki hejteri koji će imati potrebu reći svoje nebitno mišljenje. Ema i Dušan nisu iznimka i nažalost i njih ljudi vrijeđaju zbog sitnica.

Veza Eme i Dušana je prilično javna – ne skrivaju da su zajedno i koliko se vole, ali neće baš ni otkriti sve detalje. Oni su onaj par s kojim nikada nema drame i samo uživaju, dijele na društvenim mrežama lijepe i pozitivne stvari pa se čini kao da nema razloga za hejtati ih. No, tko želi pronaći razlog za negativne komentare, taj će ga uvijek i pronaći. Kada su gostovali na Blic TV-u pričali su i o tome zbog čega dobivaju negativne komentare – zbog kombiniranja jezika!

Ema Luketin - 1 Ema Luketin u svečanom izdanju: "Da mi je maturalna ove godine, točno bih ovako izgledala"

Pošto je Ema iz Hrvatske, a Dušan iz Srbije, s obzirom da provode hrpu vremena zajedno, počeli su miješati jezike. Točnije, Ema nekada kaže neku srpsku riječ, a Dušan neku hrvatsku. I to je razlog za negativne komentare.

 

@blictvofficial “Kad kaže grah, ja pomislim na grašak!” 🤭😂 #blictelevizija #blictv #emaluketin #dusanpetrovic ♬ original sound - Blic TV

 

Kada se s nekim puno družimo, pokupimo i neke poštapalice ili riječi koje ta osoba koristi pa ovo nije ništa neobično. To se događa toliko prirodno da sami to niti ne primijetimo dok nam netko ne kaže. Ostavljati im hejt komentare zbog toga stvarno nema smisla. Točnije, ostavljati im hejt komentare zbog bilo čega nema smisla jer je puno jednostavnije samo ih otpratiti i to je to ukoliko ti njihov sadržaj ne paše. Kod ovog su videa mnogi primijetili još jedan detalj na njima zbog čega su počeli ostavljati negativne komentare, a to je da na Instagramu izgledaju drugačije, nego uživo, što se vidi i u ovoj emisiji.

 

 

Svi znamo da većina uređuje fotografije prije objave na Instagramu, a lako je moguće da to radiš i ti. Ni ovo, baš kao ni kombiniranje hrvatskih i srpskih riječi, nije razlog da im ostavljaš ružne komentare.

Mirta Miler Hrvatska influencerica otišla na Coachellu – i izgledala je bolje od svih tamo

ema luketin dušan petrović negativni komentari hejterski komentari zbog čega dobivaju negativne komentare smeta njihovim pratiteljima društvene mreže

Još vijesti