Galerija Ema Luketin i Dušan Petrović - 3 Ema Luketin i Dušan Petrović - 4 Ema Luketin i Dušan Petrović - 5 +3 Ema Luketin i Dušan Petrović - 6

Ema Luketin i Dušan Petrović su onaj par koji nitko nije očekivao, ali koji nas oduševljava svaki put iznova. Uvijek izgledaju tako zaljubljeno, slatko i sretno. Pravi su „power couple“! Sada su to dokazali još jednom.

Ema i Dušan su nas ostavili bez teksta najnovijom objavom, a izgleda da i brojni drugi dijele isto mišljenje. Jedan su od onih javnih parova s kojima nema nikakvih drama i koji se čine tako sretni i zaljubljeni – mogu biti uzor svakome. Putuju zajedno, jedno su drugome najveća podrška, zabavljaju se i uživaju u životu. Apsolutno su preslatki par, a i pratitelji su ih odmah zavoljeli.

Ema Luketin - 15 Što će Ema Luketin nositi ovog proljeća, koliko često shoppingira i ima savjet kako odabrati svečanu haljinu

Kada god idu na neko događanje, izgledaju tako usklađeno i odjevne su im kombinacije wow. Iznimka nije bila ni ovaj put. Otputovali su u Milano na Tjedan mode koji se tamo trenutno održava, a između ostalog su snimili i reklamu za Diesel. Prošetali su ulicom u Diesel odjevnim kombinacijama, a video je ispao brutalan.

 

 

U komentarima vlada opće oduševljenje. Svi se slažu da izgledaju svjetski i moramo se složiti s tim. Hvale ih svi! Dušan je za ovu priliku čak i ofarbao kosu u plavo – i stoji mu stvarno dobro, a došla je i jedna usporedba s Justinom Bieberom. U crnom od glave do pete, u „rockstar estetici“, izgledaju kao baš moćan par. Ovo im je jedan od najboljih zajedničkih izgleda do sada.

Jesenska moda Čizme koje će vladati ulicama ove jeseni: Cure su lude za jednim neobičnim modelom

ema luketin dušan petrović tjedan mode Milano outfit Izgled Moda oduševili modno usklađeni

Još vijesti