Galerija Mirta Miler Mirta Miler Mirta Miler +4 Mirta Miler

Coachella je jedan od onih glazbenih festivala na koji mnogi žele ići, ali i koji prati glas da je užasno skup i da je do ulaznica prilično teško doći. Svake godine bude glavna tema, a koncerti koji se tamo održavaju uvijek budu glavna vijest posvuda.

Mirta Miler je definitivno naše najpoznatije lice s društvenih mreža, a nedavno je čak postala i verificirana na TikToku, što je samo dodatno potvrdilo njen status. Po broju pratitelja, lajkova i pregleda je daleko iznad svih ostalih hrvatskih influencera, a tako je i jedino domaće lice koje je išlo na veliki glazbeni festival Coachellu. Festival poznat po koncertima najvećih glazbenih zvijezda – i po ludoj i ekstravagantnoj modi.

Petra Dimić Fora tetovaže domaćih influencera: 5 njihovih tetovaža koje upadaju u oko

Većina koja ide na ovaj festival neće doći samo u hlačama i majici, već će imati neki wow outfit. Mirta je ove godine išla po prvi put, a kada je podijelila svoj outfit koji je nosila izazvala je totalno oduševljenje. Pogodila je vibe i izgledala baš odlično.

 

 

S obzirom da se ovaj festival održava praktički u pustinji i da je preko dana jako vruće, a po noći dosta hladno, nije tako jednostavno pronaći odjevnu kombinaciju koja će biti idealna. Ovo je bio outfit koji je nosila prvi dan, a evo kako je izgledala i drugi dan.

 

@mimiermakeup Replying to @Lauren 🩷 update I froze in this 🤝🏻#coachella ♬ original sound - Mirta Miler

 

Traper na traper kombinacija je izgledala odlično! Svi se slažu da je Mirta s oba outfita pogodila točno u sridu i da je izgledala bolje od svih tamo. James Charles, D'Amelio sestre i svi ostali nisu bili ni upola dobro odjeveni kao naša Mirta.

Leah Halton - 9 Djevojka koja je zbog svoje ljepote postala hit na društvenim mrežama: Kako se našminkati kao Leah?

Mirta Miler coachella 2024 outfiti odjevne kombinacije što je nosila outfiti za izlaske influencerica hrvatska tiktokerica

Još vijesti