Galerija Ema Luketin Dušan Petrović - 1 Dušan Petrović - 2 +3 Dušan Petrović - 3

Dugo je bila u vezi s Jankom Janićem, a do prekida to nikada nije stvarno i potvrdila. Ovog puta je odmah javno pokazala i priznala da je u vezi.

Koliko god influenceri s društvenih mreža pokušavali sakriti svoje ljubavi, njihovi su pratitelji kao pravi mali detektivi i sve svejedno saznaju. Nema smisla skrivati jer bit će otkriveni. Prošlo je već neko vrijeme otkad su Ema i Janko prekinuli – i ona je otkrila da je u novoj vezi. Svi su se iznenadili kada je objavila fotku s dečkom. Po tome koliko prisno na njoj izgledaju, jasno je da su nešto više od prijatelja, a to otkriva i srčeko u opisu objave. Na slici se ne vidi o kome se točno radi, ali Ema ga je označila. U vezi je s influencerom i fotografom iz Srbije, Dušanom Petrovićem.

 

 

Već se neko vrijeme ovaj dvojac druži, a sada su i obznanili svoju vezu. Od ljeta stalno objavljuju zajedničke fotke i svako toliko se druže, a ako su neki sumnjali da se tu nešto događa, sada je to i službeno potvrđeno.

 

 

Izgledaju preslatko i sretno, a to je i najbitnije. Čini se da je većina mislila da su samo prijatelji jer su nove objave pune ljubavi sve iznenadile, kako pratitelje, tako i njihove druge kolege s influencerske scene. Ipak, svi su jako sretni zbog njih!

ema luketin Hrvatska Youtuberica Ema Luketin otvorila svoj beauty salon – gdje je, što nudi i kako izgleda?

Billie Eilish Romantične večere i držanje za ruke: Billie Eilish se viđa s 11 godina starijim pjevačem

ema luketin veza dečko s kim je u vezi Novi par dušan petrović

Još vijesti