Galerija Dua Lipa Dua Lipa - 5 Dua Lipa - 4 +2 Dua Lipa - 3

Dua Lipa otkrila je koja ju je stvar užasno živcirala kod dečki dok je bila mala. Ona im je odlučila uzvratiti, a sve zbog jedne igre koju su dječaci stalno igrali i na taj način su ju isprovocirali.

Dua Lipa je otkrila jednu anegdotu iz svojeg djetinjstva, dok je imala svega sedam ili osam godina. Rekla je kako su dečki uvijek igrali jednu igru s djevojčicama koja se zove Kiss Chase, piše The Independent. Radi se o igri gdje su dečki lovili djevojčice pokušavajući ih poljubiti, a djevojčicama bi to trebalo biti zabavno jer je to značilo da se sviđaju nekom od tih dečki, s obzirom na to da su ih oni htjeli poljubiti.

via GIPHY

 

Dua Lipi se ova igra nikako nije svidjela, a jedan dan je odlučila stati na kraj tome da ju dječaci love i žele poljubiti. Rekla je da je uštipnula za rame svakog dječaka koji bi ju taj dan pokušao poljubiti. Napomenula je da su je se dečki počeli bojati nakon toga, a ona je oduvijek mrzila da joj dečki govore što bi trebala raditi. S jedne strane ju možemo razumjeti zašto joj ta igra nije odgovarala, dok s druge strane nasilje ipak nije uvijek rješenje svakog problema.

Slika nije pronađena Dua Lipa na sudu jer je ukrala tuđu pjesmu –i to je postao jedan od njenih najvećih hitova

Slika nije pronađena Dua Lipa je objavila selfi bez šminke – i izgleda još bolje nego kada nosi šminku [FOTO]

Dua Lipa djetinjstvo Dečki Štipanje poljupci

Još vijesti