Slika nije pronađena

Pjevačica ima kožu lica o kakvoj svi sanjamo. Jučer je objavila selfie iz kupaonice prije nego što je otišla spavati i izgleda top. Ne možemo vjerovati da je ovo kako izgleda bez šminke! Ovako joj je još bolje nego kada ima tonu makeupa.

Uvijek je osvježavajuće kada omiljeni celebovi objave ponekad fotke i koje ih prikazuju u opuštenijim i svakodnevnim izdanjima. Kada skinu sav glamur i sve filtere vidimo da su i oni samo ljudi koji ne izgledaju od 0 do 24 savršeno kao na fotkama na kojima ih inače viđamo. Barem većina tako ne izgleda uvijek, Dua Lipa je čini se uvijek apsolutno predivna. Nakon što je objavila selfi iz kupaonice prije spavanja, teško je povjerovati da ovako izgleda bez šminke.

Navikli smo ju vidjeti s ludim bojama na kapcima tako da je ovo velika razlika. Ali itekako promjena na bolje. Bez šminke izgleda još ljepše! Ono što će sada biti glavno pitanje je koje skincare proizvode koristi jer ovakvu kožu svi želimo.

Dua Lipa je poznata po tome da od početka kada se pojavila na sceni ima i guste obrve kakve su trenutno u trendu, a koje u ovakvim izdanjima bez šminke posebno dolaze do izražaja. Sve u svemu, izgleda za 10!

Pogledajte još:

Zbog jedne fotke Dua Lipa mora na sud – kazna je paprena

Od J.Lo do Dua Lipe: Kako popularni celebovi izgledaju kada skinu šminku i frizuru?

Kći Heidi Klum novim fotkama zabrinula ljude: Ima samo 17 godina, a časopis ju fotka bez odjeće

celebrity bez šminke Dua Lipa

Još vijesti