Galerija Devito Devito - 2 Devito - 3 +3 Devito - 6

Devito je definitivno zvijezda regionalne scene i to već godinama, ali i dalje, nitko nema pojma kako on stvarno izgleda. Mogla si ga sresti na ulici i proći pokraj njega, a ne imati pojma da je to on.

Ima hordu obožavatelja koja ga ne bi prepoznala da ga sretne na ulici. Devito je definitivno najveći fenomen regionalne glazbene scene. Ovaj je pjevač toliko popularan, a nitko od fanova nema pojma kako stvarno izgleda – jer zaštitni znak mu je maska preko lica.

 

 

Nikada ju ne skida. Čak su mu ju neki fanovi pokušali povući s lica na koncertima, ali im to nije uspjelo. Kako zapravo izgleda Devito? Trenutno postoje dvije verzije koje kruže internetom.

Ema Luketin Omiljena domaća Youtuberica nakon 4 godine veze opet solo – njen bivši objavio tužnu vijest

Prva je jedna koja govori da je skinuo masku na Instagram Live javljanju. Nema smisla da bi to napravio kada toliko dugo skriva lice, ali neki tvrde da je vjerojatno mislio da je otišao s livea.

Jedino na njegovom licu što se vidi kada ima masku je da ima male brčiće. Što ima i ovdje, a to je jedina karakteristika po kojoj ga se može prepoznati. Osim te, kruži još jedna snimka nastala na ulici gdje su ga uhvatili paparazzi. I nevjerojatno, ali ljudi su jako ljuti na ovaj video jer misle da nije u redu od paparazza da otkrivaju to ako je očigledno i više nego jasno da on želi ostati 'skriven'.

Na obje snimke se vjerojatno radi o istoj osobi, samo je razlika u frizuri. I čini se da je misterij otkriven. Iako Devito nije ništa komentirao, i dalje nosi redovito masku, ali mnogi vjeruju da je to on.

Vjeruješ li da je ovo stvarno Devito?

Timothee Chalamet i poljubac S kime se to ljubi Timothee Chalamet? Uhvatili su ga s jednom djevojkom – evo tko je ona

devito bez maske glazba glazbenik pjevač s maskom

Još vijesti