Sia i Marshmello

Neke poznate osobe, poput umjetnika, pjevača i glazbenika, već godinama nose maske kojima skrivaju svoje lice. Ne rade to svi da dobe samo više pažnje jer neki se ne žele nositi s kritikama oko izgleda.

Danas je sve više poznatih osoba koje svoje lice skrivaju ispod maske. Najčešći su to DJ glazbenici koji se bave elektroničkom glazbom, ali ima i običnih pjevačica koje ne žele pokazati svoje lice. Iako te maske ne nose u privatnom životu, jer ne bi s njima mogli normalno funkcionirati, one su svejedno nezaobilazni dio njihovih nastupa i pojavljivanja na javnim događajima.

1.Sia
Ova poznata pjevačica gotovo nikada ne skida svoju periku kojom sakriva lice. Ta perika ima duge šiške koje joj prekriju gotovo cijelo lice, a razlog zašto ju nosi je taj da želi imati privatnosti. Jednom je izjavila da se ne želi nositi s kritikama od strane javnosti zbog izgleda i na taj način čuva vlastitu privatnost.

 

 

2.Deadmau5
Ovaj poznati glazbenik se svojom maskom, na početku svoje karijere, samo želio istaknuti u moru ostale konkurencije. Mislio je da će ga ljudi tako više zamijeniti nego nekog tko je običan i tko ne nosi masku. Kako je jednom rekao, publici je to u početku bilo čudno, ali su s vremenom svi to brzo prihvatili.

 

 

Slavni bez šminke Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne

3.Mike Candys
Još jedan DJ s maskom! Maska Mike Candysa je drugačija jer doslovno izgleda kao emoji. Prvo je htio osmisliti dizajn za svoju vlastitu masku, a prva ideja tih maski je bila da imaju na sebi zmijske glave. No, na kraju se predomislio i odabrao ovu koja je puno jednostavnija.

 

 

4.Slipknot
Slipknot je popularan bend koji ima odličan razlog zašto nose svoje maske tijekom koncerata. Naime, oni ne žele biti u središtu pozornosti. Tu pozornost žele staviti na svoju glazbu i na svoje pjesme, a ne na vlastiti izgled tako da se tim maskama zapravo 'skrivaju' kako bi skrenuli pažnju.

 

 

Rupert Grint, Miley Cyrus i Zayn Malik Što bi bili da nisu postali glumci i pjevači? Slavni su otkrili čime su se htjeli baviti u životu

5.Marshmello
Ako je netko brzo stekao slavu i postao prepoznatljiv po svojoj maski, onda je to definitivno Marshmello! Njegovo umjetničko ime istovremeno i opisuje njegovu masku koja izgleda kao slatkiš marshmallow. Publika ga je vrlo brzo zavoljela, a dugo je skrivao svoje pravo lice.

 

 

Bez obzira na njihove maske, perike i skrivanje lica, ovo su sve odlični glazbenici i pjevači. Zbog tog skrivanja lica su neki postali i još poznatiji jer obožavatelje zanima kako stvarno izgledaju. Ne vole svi otkrivati svoje pravo lice što je u redu, pogotovo ako im je glazba u fokusu!

Lady Gaga i Dua Lipa Povratak u prošlosti: Kako su neke od najpoznatijih slavnih osoba izgledale kad su bile tinejdžeri?

Slavne osobe celebrity maske skrivanje lica maske preko lica

Još vijesti