Galerija Anja Blagojević - 3 Anja Blagojević - 1 Anja Blagojević - 2 +3 Anja Blagojević - 4

Svaka cura jednom napravi ovakvu promjenu! Anja Blagojević već dugo nosi svoju prirodnu boju kose – tamnosmeđi bob joj je postao zaštitni znak. Sada ga je promijenila i stoji joj odlično.

Nekada iznenadi pratitelje novim lookom i novom kosom, ali uvijek ispadne da je u pitanju perika. Svoju prirodnu kosu čuva i nije netko tko prečesto mijenja frizure. Sada se Anja odlučila za jednu veliku promjenu i cijeli je proces snimila. Tamnosmeđi bob koji fura već neko vrijeme je dobio upgrejd. Ofarbala se u plavo!

Breskvica - 2 Breskvica više nema dugu crvenu kosu – napravila je prilično drastičnu promjenu frizure!

Vjerojatno svaka cura koja ima tamniju kosu dobije jedan dan ideju da želi postati plavuša. Nekada se bojimo da će nam taj proces uništiti kosu pa odustanemo, a nekada, kao Anja, se ipak upustimo u tu avanturu. I dobro da se odlučila na tu promjenu jer joj nova boja stoji odlično!

 

@anjablaa @Studio KAT ♬ (It Goes Like) Nanana - Edit - Peggy Gou

 

Ono što je najbitnije, uspjela je posvijetliti kosu bez da ju je previše uništila tijekom tog procesa. Kaže da joj je kosa i dalje mekana i baš lijepa, čak i da izgleda bolje nego prije. Samo je bitno otići kod dobrog frizera koji zna što radi. Ljudi su u komentarima oduševljeni promjenom i svi kažu da joj odlično stoji. Baš ljetna promjena!

 

Uz novu boju, malo je i skratila kosu. Neki kažu da im sada izgleda kao Jana Dačović, a drugi da je kao Victoria Beckham.

Anja Blagojević - 9 Badić kakav još sigurno nisi nikad vidjela: Anja Blaa u školjkicama kao morska sirena

anja blaa Anja Blagojević nova frizura nova kosa od brinete do plavuše promjena izgleda cura od bake praseta kako izgleda anja blaa

Još vijesti