Cole Sprouse

Prvi put rijetko kome ispadne onako kako ga je planirao, a Cole Sprouse je otkrio da je njegov prvi seks bio daleko od savršenog ili za pamćenje. Nije bilo ni malo posebno i danas mu je to iskustvo totalno cringe.

Cole Sprouse je bio posljednji gost podcasta „Call Her Daddy“ u kojem je s Alex Cooper pričao o svemu i svačemu. Od toga kako je to biti glumačka zvijezda od malih nogu preko iskustva snimanja s bivšom djevojkom do intimnijih tema poput svog prvog seksualnog iskustva.

Kendall Jenner i njen dečko Kendall Jenner ima novog dečka – uhvaćena je kako se ljubi s poznatim pjevačem

Otvoreno je podijelio to svoje iskustvo i iz njega možeš samo vidjeti da je s nekim stvarima bolje ne žuriti. Danas mu je totalno žao kako se tada to sve odigralo. Izgubio je nevinost s 14 godina i to se dogodilo na obiteljskom odmoru sa starijom djevojkom koju je tek upoznao. Tada je bio preuzbuđen, a danas kaže da je cijelo iskustvo bilo toliko cringe da ga je sram.

Ispričao je da je došao po nju za njihov dejt i da su otišli na plažu i otvoreno ju je pitao je li za to da odu korak dalje, ali je to pitao na toliko loš način da mu je neugodno. Vratili su se u njegovu hotelsku sobu iz koje je prvo morao izbaciti svog brata, jer su naravno dijelili sobu pošto su imali tek 14 godina.

Slika nije pronađena Još malo pričekaj: 8 znakova da definitivno nisi spremna za svoj 'prvi put'

Kaže da je taj njegov famozni prvi put trajao svega 20 sekundi i da nakon toga nije više nikada pričao s tom curom. Požalio je cijelo to iskustvo jer ga nije učinio ni malo posebnim, niti je osoba s kojom je bio bila posebna za njega, već samo cura koju je upoznao na ljetovanju. To mu je bilo prvo i zadnje takvo iskustvo i od tada je uvijek samo u dugim i ozbiljnim vezama.

Cole Sprouse prvi put požalio call her daddy priče slavnih slavni i njihov prvi put izgubio nevinost s koliko godina

Još vijesti