Zaruke slavnih u prvoj polovici 2023

Ne znamo kud prije, ali već smo prevalili prvu polovicu 2023. u kojoj je dosta slavnih parova odlučilo svoje veze podići na višu razinu.

Tko je sve ove godine kupio zaručničko prstenje i na pitanje „želiš li se udati za mene“ odgovorio potvrdno.

Pogledajmo koje to slavne osobe razmišljaju o datumu, uzvanicima, svadbenoj sali, gostima i vjenčanici. Čija vjenčanja jedva čekamo vidjeti?

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi

11. travnja glumica je na svom Instagramu podijelila fotografiju s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. Uz fotku zagrljenih zaručnika, stoje stihovi iz pjesme „Lover“, Taylor Swift. Kako je njoj 19, a njemu 20, mnogi su im pisali kako su premladi za brak. No, čini se da je nakon 3 godine veze ovo dvoje i više nego sigurno u svoju ljubav.

 

 

Barbara Palvin i Dylan Sprouse

Šuškanja o tome da su se zaručili počela su još u ožujku. 29-godišnja manekenka napokon je potvrdila kako nakon 5 godina veze ide pred oltar sa svojim dečkom Dylanom.

 

 

Bella Thorne i Mark Emms

Glumica i producent upoznali su se na rođendanskoj zabavi Care Delevingne, na Ibizi u kolovozu 2022. Zaljubili su se na prvi pogled i nakon samo par mjeseci veze, Mark ju je zaprosio s 10-karatnim smaragdnim dijamantnim prstenom.

 

 

Lana Del Rey i Evan Winiker

Iako su svoju vezu držali u tajnosti, pjevačica i menadžer potvrdili su svoje zaruke u ožujku, nakon što je Lana viđena s velikim kamenom na svojoj lijevoj ruci. I ovo dvoje su se nakon godinu dana poznanstva, odlučili na ovaj veliki korak.

 

 

Oliva Culpo i Christian McCaffrey

Manekenka je ovu sretnu vijest podijelila na svom Instagramu 7. travnja. Igrač američkog nogometa, nakon 4 godine veze postavio je sudbonosno pitanje i dobio potvrdan odgovor.

 

 

Vanessa Hudgens i Cole Tucker

Glumica je sretne vijesti podijelila sa svojim fanovima na Instagramu, pokazavši dijamantni prsten. Igrač bejzbola odveo ju je u najromantičnije mjesto na svijetu – Pariz, gdje su i proslavili zaruke.

 

 

zaruke slavnih tko se zaručio ove godine vjenčanja u najavi vjenčanja slavnih koja iščekujemo Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Barbara Palvin Olivia Culpo Bella Thorne vannessa hudgens

Još vijesti