Slika nije pronađena

Ona ima petnaest godina i mnogi joj predviđaju sjajnu holivudsku karijeru. Upoznajte Bellu Thorne, glumicu poznatu po seriji 'Shake It Up' te srčanoj kampanji protiv bullyinga.

Kada je imala samo šest tjedana, njezine su fotografije osvanule u časopisu za roditelje Parents Magazine. Također, školovala se kod kuće jer je bila žrtva zlostavljanja ili, kako to danas mnogi nazivaju, bullyinga. Upravo zbog toga odlučila se za kampanju organizacije DoSomething.org kojom želi ukazati na ovaj problem.

O svemu kaže: 'U školi sam i sama bila žrtva zlostavljanja i znam koliko je to danas uzelo maha, posebno na internetu. Većina ne shvaća da ne zlostavljaju samo jednu osobu već i članove njezine obitelji. I danas teško zaboravljam što su mi radili pa prije nekog javnog nastupa imam napade straha, preznojavam se, brinem se da ću nešto zabrljati i da će mi se svi smijati.'

Uz probleme sa zlostavljanjem, Bella Thorne je imala i disleksiju, problem u čitanju i pisanju, a samim time i učenju, ali ga je uspjela staviti pod kontrolu. Glumom se počela baviti kada je imala devet godina, a mnogi su joj rekli da u tome neće uspjeti upravo zbog disleksije, ali glumom ju je uspjela pobijediti.

Do sada je glumila u dvadesetak serija, filmova i reklama, a također radi i na svom prvom glazbenom albumu.

Bella Thorne

Još vijesti