Slika nije pronađena

Prošla, 2017. godina bila je u znaku seksualnog zlostavljanja – brojne holivudske face priznale su da su prošle 'kroz trnje do zvijezda', a to 'trnje' je uključivalo prisiljavanje na seks u zamjenu za napredak u karijeri. No, neki su seksualno i psihičko maltretiranje doživjeli u svojem domu – i priključili se pokretu 'Time's Up'.

Jedna od njih je Bella Thorne koja je šokirala širu javnost svojom nedavnom objavom na Instagramu.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on


Napisala je da je ove vrste zlostavljanja proživljavala od kada zna za sebe do 14. godine i dodala: 'Tada sam konačno skupila hrabrosti, zaključala svoja vrata i sjedila uz njih cijelu prokletu večeru. Čekajući da me netko ponovno iskoristi. Uvijek iznova sam se nadala da će i to prestati i konačno je. Ali neki od nas nisu te sreće i nisu se izvukli živi. Molim vas, ustanimo za svaku loše tretiranu dušu. #times up'.


I nakon tog prvog šoka, pružila nam je još jedan – svoje iskustvo i frustracije je detaljnije elaborirala na Twitteru. 'Nisam znala što je ispravno, a što loše ponašanje tijekom odrastanja. Nisam znala da je osoba koja se uvlači u moj krevet noću loša osoba', objasnila je Bella Thorne.


Zatim se javila hrpa ljudi koji su s njom podijelili svoje iskustvo i izrazili joj podršku, a Bella im je zahvalila na podršci u emocionalnom videu riječima: 'Jako sam ponosna na sve vas. Ostanite jaki. Volim vas!'.


Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

Pročitajte još:

Bella Thorne novu godinu dočekala sasvim gola: ‘Ovo je bilo zabavno’

Izašao trailer za novi film Belle Thorne i Patricka Schwarzeneggera

Skinula se i pokazala svoje nove tetovaže – Bella Thorne opet pretjerala?

Seksualno zlostavljanje iskreno Bella Thorne instagram twitter Time's Up

Još vijesti