Slika nije pronađena

Bella Thorne uvijek je na prvom mjestu kad je riječ o hrabrim beauty izborima. Brzim scrollanjem kroz njezin Instagram feed vidjet ćete ovu 21-godišnju glumicu s različitom bojom kose svaki tjedan, a uz to uvijek ide neizostavan hrabri make-up look.

Šareno blještavilo je njezin česti modni dodatak, a to je čak i tema njezine linije šminke - Thorne By Bella. Ukratko, ona nikad ne igra na sigurno. Tako da ne čudi što je Bella zagovornik pranja kose pivom, a razlog tome je – posvjetljivanje kose.Glumica je bila na zabavi na bazenu i uz pomoć svoje prijateljice nagnula je glavu unatrag i pustila prijateljicu da joj izlije cijelu čašu pive u kosu. Bella je uz videozapis napisala: 'Za svakoga tko uznemirava - da je to pivo. Prirodno posvjetljuje kosu i ljudi kažu da je zdravo za nju. Za moj sljedeći film kosa mi mora biti medeno plava – poštedjeila sam se puta do salona. U svojoj knjizi pričam o savjetima i trikovima, usponima i padovima i vrlo niskim padovima, naručite knjigu upravo sada i možda ću vam dostaviti gajbu pive uz nju # thelifeofawannabemogul'.

via GIPHY


Bella je nastavila umasiravati pivu po cijeloj kosi kao da je šampon ili regenerator. Video je od tada dobio više od tri milijuna pregleda i šest tisuća komentara.

Ovo je presuda!

Pravo pitanje je – posvjetljuje li pivo vašu kosu i je li ona dobra za vas? Stručnjakinja za kosu, kožu i ljepotu, Amanda Scott, koja je stilistica u Serge Normantu u John Frieda salonu kaže: 'Bella neće posvijetliti kosu tako skoro uz pomoć pive. Međutim, da se odlučila za votku, koja sadrži veću količinu alkohola, zajedno s kamilicom, limunom i mineralnom vodom i poprskala to na kosu bilo bi učinkovitije. Ova kombinacija ima veća svojstva čišćenja i oslobodit će vašu kosu od prljavštine, bilo kakvih ostataka i viška masti'.


via GIPHY


Prema Scott, pivo je druga priča: 'Ona je okej za piće, ali odvratna je za sve drugo. Sadržaj alkohola nije dovoljno visok da posvijetli kosu nakon jednog ispiranja. Iako nije štetno zaliti kosu pivom, mirisat ćeš grozno, a bjelančevine u sladu i hmelju bi zapravo mogle uništiti vašu kosu'.

Zaključak - Bella će definitivno morati ići posjetiti salon kako bi posvijetlila kosu za sljedeći film.

Foto: Imdb/ Instagram/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

OMG Prečudna fotka na Instagramu – zar je Bella Thorne trudna?

Misliš da su puni ko' brod, a u biti žicaju za sendvič - celebovi koji su zapravo siromašni

OMG Bella Thorne otkrila mračne tajne koje je skrivala cijeli život

Kosa posvjetljivanje kose ljepota celebrity Pivo celeb Bella Thorne

Još vijesti