Olivia Rodrigo i Vanessa Hudgens

Čini se kao da danas svaka slavna osoba ima svoj brend šminke ili proizvoda za njegu lica. Neki su se brendovi izdvojili kao bolji, a na vrhu, jedan koji obožavaju i druge slavne osobe je onaj čija je vlasnica Selena Gomez.

Uvijek pažljivo gledamo koje to proizvode stavljaju na lice slavne cure kojima šminka izgleda odlično. One znaju imati profesionalne vizažiste koji im daju neke dobre prijedloge, a koje onda ukrademo od njih. A i nekada smo samo znatiželjni i želimo vidjeti što se nalazi u njihovim kozmetičkim torbicama. koje to brendove šminke one koriste. Ispada da puno slavni cura voli šminku brenda Rare Beauty, čija je vlasnica Selena Gomez. Ovaj je brend uvijek na hvali i tko god da ima priliku nabaviti nešto njihovo, ne treba oklijevati. Rijetko, gotovo nikada, nećeš vidjeti da slavne osobe koriste Kylie Cosmetics, ali zato Rare Beauty obožavaju. Što ti govori dovoljno. Evo tko sve voli Selenin brend.

Olivia Rodrigo
Poznata je pjevačica za Glossier snimala spremanje s njom i pokazala kako izgleda njen tipičan makeup look. S obzirom da je imala i sama suradnju s Glossierom, naravno koristila je sve proizvode koje su zajedno kreirali, ali tu se našao i Rare beauty korektor.

Nina Dobrev
Nina Dobrev je podijelila na Twitteru da joj je stigao Rare Beauty PR paket, a kasnije je u storyju pokazala i kako joj njena vizažistica popravlja šminku koristeći ruž Seleninog brenda.

 

 

Vanessa Hudgens
Najpoznatije beauty videe na YouTubeu ima Vogue. Puno je slavnih cura upravo kod njih otkrilo svoju rutinu njege kože i proizvoda koje koriste. Kao i Olivia, ni Vanessa nije odoljela Rare Beauty korektoru.

Sabrina Carpenter
Kratko i brzo spremanje snimila je i Sabrina za svoj TikTok, a nikome nije promaknuo ruž koji je koristila – još jednom, Rare beauty proizvod. I ona podržava Selenin brend šminke!

 

@sabrinacarpenter

makeup your mindddddd

♬ Read your Mind - Sabrina Carpenter

 

Lucy Hale
Glumica koja također nije mogla odoljeti Rare Beauty proizvodu, ali za razliku od ostalih, ona je koristila kremasto rumenilo. Rare rumenila dobro su poznata u beauty svijetu po svojoj pigmentaciji.

Camila Cabello
Camila je na jednom od storyja dala fanovima brzi pogled u svoju makeup torbicu i po izgledu šminke, uhvatili su da koristi tekuće rumenilo ovog brenda.

Kendall Jenner i Liam Payne Prekidi slavnih koji su se dogodili ove godine: 7 parova koji su bili #couplegoals, a sada su bivši

Bebe Rexha
Pjevačica Bebe Rexha još je jedan Selenin fan, a čak je i sama Selena snimila reakciju kada je vidjela da ova pjevačica koristi njenu šminku. Vidi se da je sretna i da joj je itekako drago.

Cindy Kimberly
Poznati nizozemski model, Cindy Kimberly, u videu za Vogue gdje je pokazala svoju rutinu šminkanja, također je koristila Selenin brend, tekuće rumenilo.

Taylor Hill
Još jedan model koji obožava Rare Beauty, ali njen su favorit ruževi za usne. Modeli često pokupe šminku koju na njima koriste vizažisti, a s obzirom da sve više modela koristi Rare Beauty, neki nagađaju da ovaj brend vole i vizažisti poznatih.

 

 

Rijetko ćeš vidjeti da slavne cure koriste šminku brendova drugih celebova, Rare Beauty je iznimka – i izgleda da stvarno vrijedi kada su za njega toliki celebovi napravili tu iznimku.

Ariana Grande - 1 Ariana Grande kao modni uzor: 5 stvari kojima je skočila popularnost nakon što ih je ona nosila

 

Slavne osobe Selena Gomez rare beauty šminka koriste rare beauty proizvodi za šminkanje vole slavne osobe tko koristi rare beauty

Još vijesti