Galerija Ariana Grande - 1 Ariana Grande - 2 Ariana Grande - 3 +3 Ariana Grande - 4

S obzirom na broj djevojaka koje prate Arianu Grande, nije neobično da neke detalje s njenog izgleda puno njih krene i kopirati. Kada vidimo kako njoj nešto super stoji, želimo i mi to isto napraviti i izgledati tako dobro.

Ne znamo je li namjerno ili slučajno potaknula sve ove trendove, ali nakon što ih je ona krenula nositi, počeli smo sve te stvari viđati posvuda i na hrpi drugih ljudi. Najpoznatija je po svom dugačkom super visokom repu, koji joj je postao i zaštitni znak. Iako visoki rep nije ništa novo, nije nikada niti bio ovoliko popularan kao posljednjih godina. I to je samo jedan od trendova koji je pokrenula Ariana Grande. U nastavku pogledaj koji su to još trendovi, a od kojih i ti vjerojatno nosiš neke, a koji su postali popularni zahvaljujući Ari.

1.Super visoki rep

 

 

Njen zaštitni znak i frizura po kojoj Arianu baš svatko može prepoznati. Iako u posljednje vrijeme nosi malo kraći rep i u drugim stilovima, godinama je nosila ekstra dugi i ekstra visoki i zalizani rep. Iako visoki rep nije ništa novo, mnogi kao opisuju kao „rep Arina Grande“, toliko ga je prisvojila.

2.Hoodica i čizme iznad koljena

 

 

Odjevna kombinacija u kojoj se ova pjevačica može najčešće vidjeti. Hoodicu nosi u oversized modelima kao haljinu, a uz nju kombinira i visoke čizme iznad koljena koje su obavezno na petu. Pošto je Ari zapravo vrlo niska i ima oko 153 centimetra, ovo je jedan od načina na koji pokušava stvoriti iluziju da je viša nego što je.

3.Mačje uši

 

 

Na početku karijere je jedno vrijeme i stalno nosila mačje uši i njeni su fanovi rado uskočili na ovaj trend. Radi se o rajfu s ušima kakve možeš vidjeti u dućanima u doba Halloweena i maškara. Ona ga je nosila kao dio outfita na nastupima i fotkanjima. Naravno nije trebalo dugo da hrpa cure krene kupovati baš takve rajfove. Ovaj trend više ne nosi toliko često, ponekad mu se vrati, ali u to je vrijeme bio hit hitova.

4.Tetovaže na šakama i prstima

 

 

Riječi „tetovaža“ i „ženstveno“ nisu išle baš zajedno, ali posljednjih godina, kako su tetovaže sve popularnije, pronašli su se načini i kako neke obične motive napraviti da izgledaju baš slatko, girly i ženstveno. Ariana ima itekako puno tetovaža, a najpopularnije su one koje ima na prstima i na šakama. Radi se o hrpi malih motiva koji izgledaju jako lijepo – i odjednom je sve više i više cura počelo stavljati baš ovakve tetovaže na ovo mjesto.

5.Fotke na Instagramu okrenute naopako ili u stranu

 

 

Ariana obožava na Instagramu objavljivati fotke od kojih će te zaboljeti vrat ako ih želiš pogledati normalno. Objavi i fotke koje su na pravoj strani, ali često ima i one okrenute naopako ili u stranu. Počela je to raditi još u vrijeme kada je izdala album „Sweetener“, čija je čak i naslovna fotografija bila u ovom stilu. I do danas, 4 godine kasnije, i dalje redovito objavljuje naopačke okrenute fotke.
 

Ariana Grande stil trendovi učinila popularnim modni uzor Zaštitni znak Moda

Još vijesti