Galerija Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 +2 Selena Gomez - 5

Zabavno je vidjeti koje su si slavne osobe međusobno dobre i druže se i kada ne rade, a koje se baš i ne vole. Ovog puta je u fokusu jedno neočekivano prijateljstvo.

Selenu Gomez smo do sada najčešće imali prilike vidjeti u društvu Taylor Swift. Njih su dvije već godinama i godinama najbolje prijateljice, a čini se da ih ništa ni ne može više rastaviti. Uvijek su tu jedna za drugu i jedna drugoj podrška i istovremeno i najveći fan. To je pravo prijateljstvo.

Olivia Rodrigo i Vanessa Hudgens Brend šminke Selene Gomez je toliko dobar da mu ni drugi slavni ne mogu odoljeti – evo tko ga sve koristi

Selena je u svom dokumentarcu i rekla da joj je Taylor jedina prava prijateljica iz svijeta slavnih osoba. Ali to je bilo prije nego što se počela družiti s jednim slavnim parom. Ne bi nikada očekivali da će se oni družiti, ali sve češće imamo priliku vidjeti Selenu u društvu Brooklyna Beckham i Nicole Peltz.

 

 

Uhvaćeni su zajedno da idu na večeru, a pridružila im se i Selenina mlađa sestra. Osim toga, zajedno su proveli i Dan zahvalnosti, veliki praznik u SAD-u, kao i pidžama party povodom izlaska Seleninog dokumentarca. Ovo je jedna grupica prijatelja koju nitko nije očekivao, a to su potvrdili i Selenin fanovi u komentarima. Nikada ne bi rekli da se ovaj trojac toliko druži.

 

@selenagomez

Fish n chips by my favorite Brit and the wifey @brooklynbeckham @Nicolapeltzbeckham

♬ original sound - Selena Gomez

 

Ipak, čini se da se super slažu, a baš kao i Selena, Brooklyn i Nicola su također jedni od onih celebova koji ne rade drame i s kojima nikada nema nikakvih negativnih poveznica.

Kendall Jenner i Liam Payne Prekidi slavnih koji su se dogodili ove godine: 7 parova koji su bili #couplegoals, a sada su bivši

Selena Gomez Slavne osobe prijateljstvo s kim se druži selena gomez neočekivano Brooklyn Beckham Nicola Peltz

Još vijesti