Galerija Kardashiani Kim Kardashian Kim Kardashian +7 Khloe

Reality o Kardashian sestrama sada je na udaru kritika čak i od strane njihovih fanova. Ljudi ga prestaju gledati jer nisu ni malo sretni s porukama koje sestre šalju i stvarima koje promoviraju.

Gdje su Kardashiani, tamo su i drame. Njihov je reality uvijek pun situacija koje su „over the top“ i super dramatične, šokantne ili iznenađujuće. Ipak, postoje teme koje čak niti oni izgleda ne mogu popularizirati – i drago nam je zbog toga. U novim epizodama svoje emisije fokusirali su se na mršavljenje. Malo previše ako se pita fanove.

Kardashiani Producenti realityja „Keeping Up With Kardashians“ otkrili tko je najveća drama queen, a tko im je najdraži

Mnogi misle da poruka koju šalju nije dobra i nije nešto što bi itko trebao promovirati, a oni rade upravo to. Svi su u posljednje vrijeme primijetili koliko je primjerice Kim izmršavila i izgubila svoje popularne obline. Sve je krenulo s Met Galom i pokušajem da se uvuče u haljinu od Marilyn Monroe. To joj nije bilo dosta i nastavila je gubiti kilograme.

 

 

U posljednjoj se epizodi non stop pričalo o mršavosti, u pozitivnom smislu, predstavljajući to kao nešto što je dobro i super. Neki su prestali gledati epizodu jer se non stop isticalo da je ekstremna mršavost cilj i na neki se način i poticala. Od komplimenata da Khloe „ima manje mjere čak i od nekih modela“ do komentara poput „ne mogu disati, ali to je u redu“ kada je stavila full zategnuti korzet. Kada se uzme u obzir koliko mlađih cura prati i gleda Kardashiane, jasno je da ovo nije poruka koja bi se trebala toliko naglašavati.

 

@shamelesslyshelly I had to stop watching this episode because it was all about weight from the Marilyn Monroe dress to including that Khloe’s measurements are smaller than the models they usually dress. Its all so disgusting and unhealthy. 😳😤 #bodyimageproblems #bodyimagehealing #edrecovery #kardashians #kardashianshulu #khloekardashian #kimkardashian #weightloss #dietculture #mentalhealthawareness #celebritytiktok #popculture ♬ original sound - Shelly Ray Crossland

 

Već se ranije pričalo da se u modu vraća ekstremna mršavost, trend koji je vladao 2000-ima, a koji je stao upravo zahvaljujući Kardashianima koje su pokazale da su obline poželjne. E pa izgleda da više obline nisu poželjne. S obzirom da Kardashian sestre redovito pokreću trendove, nadamo se da u ovome ipak neće uspjeti i da ih cure neće slušati i postaviti si nezdrave i nerealne ciljeve u izgledu svog tijela.

Kourtney i Travis Tajna uspješne veze je u strogim pravilima? Evo kojih 8 se drže Kourtney i Travis

kardashian sestre the kardashians mrsavost bojkot realityja naljutili fanove loše poruke

Još vijesti