Nesanica

Ljudsko tijelo puno je raznih živaca koji nam mogu uzrokovati neke svakodnevne probleme u danu koji nas možda i iritiraju. No, za to postoje trikove kako da se riješiš tih nekih problema ili ih napraviš na lakši način!

S ovim problemima se susrećemo na svakodnevnoj razini – neki često imaju problem sa nesanicom, stresom ili nervozom ili osjećajem ukočenosti koje zahtjeva istezanje kako bi se osjećali bolje. No, ovi trikovi ti mogu pomoći u tim poteškoćama pa ćeš sigurno smanjiti stres, zaspati u svega 3 minute ili se osjećati puno bolje bez istezanja!

 

@youngeryoudoc #bodyhacks #healthhacks #hacks #cantsleep #sleep #stretching #stress #anxiety #vagusnerve #fyp #health#themoreyouknow ♬ original sound - YoungerYouDoc

 

1.Nesanica
Ako nikako ne možeš zaspati, a izrazito si umorna, sve što trebaš napraviti je kružno masirati ovo specifično mjesto na zglobu. Taj postupak treba trajati otprilike 2 do 3 minute i to će te uspavati bez ikakvog problema!

Ženska intima Što ginekolozi žele da mlade cure znaju? Ovih 8 stvari puno nas ne zna, a bitne su

2.Istezanje
Umjesto istezanja nogu, ruku ili koljena, ovaj trik ti to može olakšati. U pitanju je opet masaža, a sve što trebaš je masirati područje ispod uha, na početku vilice, otprilike pola minute do pune minute. Tada ćeš se osjećati kao da si istegnula cijelo tijelo. Osim toga, ako se i nakon toga kreneš istezati, bit će ti puno lakše nego prije ove mini masaže.

3.Stres
Kada si pod stresom ili osjećaš nervozu koja možda nije ničim izazvana, sve što trebaš napraviti je staviti led na svoja prsa i tako ga držati neko vrijeme. Ubrzo ćeš osjetiti da se počinješ relaksirati, a to sve zato jer led opušta živce koji uzrokuju stres.

Sunčanje i pranje zubi Ove stvari radimo svaki dan, a nismo ni svjesni koliko su loše – 8 njih s kojima trebaš prestati

Slika nije pronađena Nemoj biti lijena! Pet stvari koje uvijek trebaš napraviti odmah nakon seksa

savjeti Tijelo nesanica stres trikovi za rješavanje problema

Još vijesti