Čišćenje lica

Skin care rutina je postala jako popularna unazad nekoliko godina. Predstavljeni su razni proizvodi za koje mnogi ne znaju čemu služe i kada se trebaju koristiti, ali ih za to ne krivimo jer ih ima zaista puno.

Mnogi skin care stručnjaci često daju savjete kako bi trebala izgledati jedna skin care rutina za savršenu kožu na licu bez prištića, crvenila i drugih nedostataka.

Skincare Cure koje imaju lijepu i čistu kožu lica NIKADA neće prekršiti ova pravila

No, s obzirom na to koliko proizvoda za njegu kože danas postoji, neki se pogube i ne znaju koji je pravilan redoslijed nanošenja tih proizvoda, a da svaki od njih bude djelotvoran na licu. Kako bi jutarnja rutina bila uspješna, donosimo video u kojem je točno objašnjeno po koracima kada se nanosi koji proizvod.

 

@genoaskin The correct way to apply your skincare AM According to dermatologist #skincare #asmr #skincareroutine #asmrskincare ♬ original sound - Youngcouture

 

Tako se prvo na lice stavlja gel za čišćenje lica za uklanjanje šminke i ostalih nečistoća. Nakon njega je na redu toner za preostale nečistoće, zatim serum i nakon seruma je krema za oči i podočnjake. Nadalje slijedi gel za prištiće koji se nanosi samo na mjesto prištića, pa krema za lice i na kraju obavezan SPF ili krema za lice koja u sebi već sadrži SPF protiv sunčevih zraka. Sada će ti svaka jutarnja njega kože na licu biti uspješna!

Proizvod za skidanje šminke Najbolji proizvod za skidanje šminke s očiju – odličan je i jeftin, a to je potvrdila i poznata glumica

Hailey Bieber Omiljen slavnim osobama: Losion zbog kojeg Hailey Bieber ima prekrasnu i sjajnu kožu

 

Njega lica skin care jutarnja rutina pravilan redoslijed

Još vijesti