Slika nije pronađena

Bilo da si jutarnja osoba ili ne, ono što svi rade, ili bi barem svi trebali raditi ujutro, je oprati zube i doručkovati. Doručak je najbitniji obrok u danu i dat će ti energije za ostatak dana, a pranje zubi ujutro je higijenska navika koju baš nitko ne bi trebao preskakati.

Svi imamo jutarnje rutine na koje smo navikli i redoslijed kojim ćemo ujutro obavljati stvari i neke sitne svakodnevne posliće. Iako je to tvoja rutina i tebi najbolje odgovara, nekada nije loše uvesti neku promjenu, ako će ti ona donijeti nešto dobro. Pretpostavlja se da bi svi trebali u toj rutini imati dvije glavne stvari, a to su pojesti doručak i oprati zube. Nećemo uopće pričati o tome koliko su ove dvije stvari ujutro bitne, nadamo se da ih ne preskačeš, za svoje dobro. Veliko pitanje koje je pokrenula jedna zubarica je pereš li zube prije doručka ili nakon doručka. Nije nebitno! Postoji pravilan redoslijed koji će održati tvoje zube zdravijima.

@annapetersondental

What do you do? #UnfoldChallenge #fyp #dentistry #lgbtq #JDVaporMaxShuffle

Inspiration - WavebeatsMusic

Zube bi trebali prati PRIJE doručka, priča ova zubarica. Obrnuta radnja može dovesti do toga da si prije uništiš zube i njihovo zdravlje. Objasnila je da kada jedemo doručak u našim se ustima stvaraju kiseline i zato kada peremo zube nakon doručka, utrljavamo tu kiselinu dodatno u zube četkicom i uništavamo si zubnu caklinu. Kada pak opereš zube prije doručka, to im daje i dodatnu zaštitu od hrane koju ćeš tek jesti.

Pogledajte još:

Mali trikovi u šminkanju uz pomoć kojih će ti zubi izgledati bjelji nego što stvarno jesu

Sjedenje na wc-u, pranje zubi ili čekanje u redu: Otkrij koliko vremena tijekom života potrošiš na ovakve stvari

Izbjegni odlaske zubaru! Ovih 10 savjeta održat će tvoje zube zdravima i blistavima

doručak pravilan redoslijed jutro Pranje zubi jutarnja rutina

Još vijesti