Loš zadah

Bilo da se planiraš poljubiti s nekim ili iz bilo kojeg drugog razloga želiš provjeriti kakav ti je zadah, postoji jedan način koji je sve popularniji, a za koji i dalje mnogi ne znaju. Reći će ti točno kakva je situacija.

Način na koji ljudi najčešće provjeravaju zadah je da puhnu sami sebi u ruku. Koliko je taj način dobar i koliko ti točno pokaže kakav ti je zadah, nije sigurno koliko je točan. Postoji jedan koji većina preporučuje, a za koji će ti trebati samo koja minuta vremena. I koji je 100% točan. S njim ćeš znati na čemu si.

Jutarnji zadah Smrdi ti iz usta i nakon pranja zubi? Zbog ovih 6 razloga se pojavljuje loš zadah

Ako imaš pokraj sebe osobu s kojom si bliska i kojoj vjeruješ, možeš prema njoj puhnuti da ti provjeri zadah, ali to nije uvijek opcija. Zato je tu ovaj način. Trebaš samo polizati ruku. Zvuči čudno, znamo, ali to će ti najtočnije otkriti stanje u tvojim ustima. Poliži šaku, pričekaj malo da se posuši taj dio gdje si polizala i zatim ga pomiriši.

Za sve ostale načine provjeravanja zadaha će ti trebati zubni konac ili četkica, što većina i nema baš pri ruci uvijek. Tako ovaj način s lizanjem ruke ispada kao najbolji, iako prilično čudan. Čak i Colgate, jedan od najpoznatijih proizvođača pasta za zube, na svojoj službenoj stranici preporučuje baš ovu metodu. Sljedeći put testiraj svoj zadah na ovaj način – i nemoj zaboraviti oprati ruku prije nego ju poližeš!

Cura sa crvenim ružem Namirnice s kojima ne smiješ izbjeljivati zube kod kuće – neke od ovih su užasno štetne

smrad iz usta loš zadah kako provjeriti zadah trik metoda najbrža najtočnija

Još vijesti