Trik za face lift

Ovaj trend nikako ne bi smjela raditi. Možeš ga isprobati, ali on svakako nije za dugo nošenje. Iako daje dobar rezultat, nije preporučljiv zbog mogućih posljedica!

Trenutno je u trendu ovaj mali trik kojim djevojke na vrlo jednostavan način, i to kod kuće, dobe face lift. Za one koji ne znaju, u pitanju je zatezanje lica koje se inače postiže posebnim tretmanima kako lice ne bi bilo opušteno, već lijepo i ravnomjerno zategnuto. Djevojke su otkrile način kako taj face lift mogu napraviti kod kuće, ali taj home made trik ipak nije dobar.

 

@daphsierra Better than face tapes!! #hairtok #facelift #lifehack #beauty ♬ Ultimate life hacks - Kelly -The Life Bath

 

Na kraju krajeva, i face lift napravljen tretmanom, na pravi način, nije preporučljiv jer je u pitanju oblik plastične operacije, odnosno zahvata, koji ti nikako ne treba. U svakom slučaju, home made face lift cure rade na način da stegnu dva pramena iznad ušiju i jako ih svežu na stražnjem dijelu glave. Korijeni tih pramenova će potegnuti lice i automatski ga zategnuti, ali on nikako nije dobar!

NikkieTutorials Niti poznata make up artistica nije uspjela napraviti trend: Nakon nekoliko pokušaja je odustala

Ne samo što ćeš imati užasne glavobolje jer se to mora zategnuti jako ako se želi zategnuti i lice, već ti kosa može popucati i oštetiti se od sile. Sigurno si barem jednom osjetila kako znaju biti jake glavobolje uzrokovane visokim repom koji je jako stegnut, a onda sigurno i znaš kako ovo boli. Niti jedan face lift nije toga vrijedan, a i tebi to sada sigurno ne treba zato ovo ipak nemoj pokušavati.

Tekući puder Uštedi novce i ljeti nemoj kupovati novu nijansu pudera: Uz ovaj trik možeš koristiti stari iako si potamnila

Novi način vezanja kupaćeg Cure ove godine vežu bikini na novi način – na stari više nećeš ni pomisliti

face lift trik nije preporučljivo glavobolja posljedice zatezanje lica

Još vijesti