NikkieTutorials

NikkieTutorials je trenutno jedna od najpoznatijih make up artistica na svijetu. Može napraviti doslovno sve, ali ju je sada jedan trend spriječio u tome i doveo ju do toga da je jednostavno odustala.

Trenutno je popularan trend gdje cure stavljaju tuš na oči u samo jednom potezu uz određeni zvuk, a poanta je u tome da ga iz prvog pokušaja naprave savršeno. Iako taj trend izgleda vrlo jednostavan, on to zapravo uopće nije, a to shvatiš tek kad se ideš s njime suočavat. Isto se dogodilo i NikkieTutorials, poznatoj make up artistici, koja je nekoliko puta pokušavala u jednom potezu napraviti savršen potez tušem na kapku, ali nažalost, nijedan od tih pokušaja nije bio u potpunosti uspješan.

 

@nikkietutorials Katana no longer speaks to me.. #foryou #fyp #transformation @_Alondra_ ♬ original sound - nikkietutorials

 

Bilo je situacija gdje je bila zaista blizu, ali i dalje to nije onako kako neke druge cure odrađuju trend pa pomišljamo, je li uopće moguće zaista to napraviti? Vjerojatno je, a Nikkie je ovog puta ipak odustala i na kraju si je nacrtala tužnog smajlića na čelu jer nije uspjela. No, sigurni smo da je potrebno pune vježbe i prakse za napraviti taj savršen potez!

E.l.f. višenamjenski proizvod Novi E.l.f. proizvod koji oduševljava – može se koristiti na čak 4 načina, a jeftiniji je od drugih sličnih

Rumenilo Zaboravi na rumenilo kako ga inače stavljaš: Sada ga možeš nositi na ovih 5 novih načina

nikkie tutorials trend šminka tuš za oči potez tuša trik

Još vijesti