Tekući puder

Ljeto je, neki su se već vratili s mora, dok drugi tek idu. Jedan od najvećih problema ljeti je kada nam ne odgovara nijansa pudera zbog boje i tena koju smo dobili, većinom na moru. No, i za to postoji rješenje!

Nemoj kupovati novi puder ako ti trenutna nijansa više ne odgovara jer si pocrnila kod kuće ili na moru. Svi većinom odmah odemo u dućan i kupimo tamniju nijansu zbog tena, a možemo iskoristiti puder kojeg imamo, bez obzira na to što je svjetliji od naše puti! Ova djevojka je pokazala trik kojim se ona koristi u takvoj situaciji. Na licu je napravila usporedbu gdje je na jednu stranu stavila puder kao što bi i inače, dok je na drugoj strani izvela svoj trik. Kao što je i očito, lijeva strana lica joj ne izgleda dobro jer joj je ta nijansa definitivno presvijetla s obzirom na to da je potamnila u licu.

 

@roseandben How many of your foundations are too light right now?? #makeuptutorial #makeuptips ♬ original sound - Rose Siard

 

No, druga strana joj izgleda predobro, a koristila je isti puder kao i na lijevoj! Tajna je u tome da je prvo, prije svega, nanijela kremasti ili tekući bronzer na mjesta gdje inače radimo konturu. Bitno je za naglasiti da je to napravila prije pudera i nakon što je nanijela bronzer je puder stavila samo na područja gdje bronzera nema i na kraju je sve jako dobro izblendala. Krajnji rezultat je zaista fenomenalan, pogotovo kada se uspoređuje s drugom stranom jer ovaj trik radi! Zato definitivno ne moraš kupovati novu nijansu pudera već iskoristi ovu koju imaš.

E.l.f. višenamjenski proizvod Novi E.l.f. proizvod koji oduševljava – može se koristiti na čak 4 načina, a jeftiniji je od drugih sličnih

Rumenilo Zaboravi na rumenilo kako ga inače stavljaš: Sada ga možeš nositi na ovih 5 novih načina

puder pogrešna nijansa pudera presvijetla nijansa Sunčanje tamnija koža Ljeto trik

Još vijesti