Dečko i cura

Cure većinom pomoć i savjete traže od drugih cura, ali se iznenade kada dečki zapravo daju neki dobar savjet jer od njih to ne očekujemo. Pogotovo kada je u pitanju najbolji prijatelj ili dečko!

Kada si u teškoj situaciji, onda ti najviše od treba savjet neke osobe s kojom si bliska. Tada ćeš se vjerojatno obratiti nekoj frendici, a sigurni smo da ti se često dogodi da njihovi savjeti nisu baš ono što si zamišljala ili htjela čuti. Zato bi se nekada trebala obratiti i dečkima jer njihovi savjeti znaju biti i bolji od onih ženskih, a postoji i 7 razloga za to!

1.U nekim stvarima imaju više iskustva od cura
Cure po prirodi nisu tako hrabre kao dečki pa samim time oni imaju puno više iskustva. Baš zbog toga su njihovi savjeti nekada bolji jer ih mogu dati na temelju svojih iskustava.

2.Dečki većinom žele zaštititi cure
O kojem god dečku je riječ, oni većinom uvijek žele zaštititi cure. Zato ti nikada neće savjetovati nešto kontra onog što ne bi trebala napraviti jer te želi zaštititi i većinom će ti uvijek dati dobar savjet.

via GIPHY

3.Oni nisu skloni ogovaranju kao cure
Cure vole ogovarati pa bi taj razgovor s njima mogao krenuti u krivom smjeru. Kod dečki to nije slušaj, oni nemaju naviku ogovaranja i osuđivanja drugih pa ti onda ni savjeti neće otići u tom pogrešnom smjeru kada ti više od svega treba netko da ti iskreno pomogne.

Osmijeh Nije ni razum uvijek u pravu – u ovih 7 slučajeva ipak trebaš poslušati svoje srce

4.Dečki neće razgovor prebaciti na svoje probleme
Opće je poznato da oni općenito baš i ne žele pričati o svojim problemima. Kod cura je drugačije jer neke priču vole prebaciti na sebe i na svoje probleme, pa automatski ostaješ bez savjeta. Kod njih to nije tako jer oni neće razgovor prebaciti na sebe već je cijeli fokus na tebi!

via GIPHY

 

5.Ne žele te povrijediti iako možda nisi u pravu
Iako nije kod svih slučaj, većina njih, pogotovo ako je u pitanju tvoj dobar prijatelj ili dečko, te neće povrijediti. To im nije nešto što im je u interesu pa čak i kad nisi u pravu, a trebaju te savjetovati. Oni će svoj savjet nekako prilagoditi situaciji takvoj kakva je.

Sramežljiva cura na spoju s dečkom Kako pričati s dečkima ako si sramežljiva? Uz ovih 6 savjeta ćeš zaboraviti da si se ikada sramila

6.Razumiju cure bolje nego što mislimo
Bez obzira na to što smo uvjereni da dečki cure uopće ne razumiju, to zapravo nije tako. Nekada se oni i prave kao da nas ne razumiju, ali dobro znaju što mislimo. Upravo zbog toga su njihovi savjeti bolji i kvalitetniji jer situaciju gledaju i iz druge perspektive.

via GIPHY

7.Žele nam pomoći, a ne odmoći
Curama je nekad u interesu da nam odmognu na način da daju neki glupi savjet samo da napraviš nešto pogrešno. Dečki žele pomoći, pogotovo kada je u pitanju neka ozbiljna stvar i nije im u interesu napakostiti ti.

Slomljeno srce On se tebi sviđa, ali ti njemu ne: Svi savjeti o tome kako se nositi s odbijanjem

savjeti muški savjeti dečki daju bolje savjete Pomoć

Još vijesti