Oblačenje grudnjaka

Iako možda misliš da svi stavljamo grudnjak na isti način, to nije slučaj. Cure ga oblače na različite načine, onako kako je njima najlakše! No, jedan način koji se svima dobro poznat i nije baš najbolji izbor.

Kada oblačimo grudnjak, niti ne razmišljamo o tome da ga možda oblačimo na krivi način. Svatko ga stavlja onako kako mu je lakše ili onako kako su im pokazale mame, pa čak i bake. Ova tri načina oblačenja su pogrešna najviše zbog toga što dodatno rastežemo grudnjak i samim tim uništavamo elastin koji se nalazi u njemu.

Grudnjaci Kako pronaći savršeni grudnjak? Prati ovih 7 savjeta i onda ćeš izabrati najbolji za sebe

Vrlo brzo će se razvući i izgledati kao da je stariji nego što možda zapravo je. Prvi pogrešan način je da je grudnjak već zakopčan, a mi ga oblačimo preko glave. Drugi način je taj da je grudnjak opet zakopčan, ali ga oblačimo kroz noge, poput hlača.

 

@hurraykimmay The WORST ways to put on your bra from a bra fitter! #bratok #brafitter #brafittingtips #bratok #puttingonabra #bodyconfidence #bratips #brasize #cupsize ♬ Strawberry - Prod by Rose

 

Treći, možda i najgori način oblačenja je da grudnjak prvo zakopčamo s prednje strane gdje vidimo njegove kopče i onda ga zaokrenemo da su kopče iza, a košarice naprijed sve dok ne sjedne na svoje mjesto. Ispod ovog videa javile su se mnoge cure koje su rekle kako su mislile da je taj treći način jedini ispravan jer grudnjak tako oblače cijeli život, a tako su im pokazale njihove mame i bake.

Ariana Grande - 1 Ariana Grande na bratovo vjenčanje došla praktički u grudnjaku [FOTO]

Osim toga, ne samo što uništavamo elastin u grudnjaku, već time doprinosimo i tome da će nam se žice puno brže i lakše izvući van, kao što je to često slučaj. Pravilan način oblačenja grudnjaka je onaj da ga stavite u položaj u kakvom on i treba biti, a zatim ga rukama zakopčate od iza, a ne da ga prvo kopčate naprijed pa preokrenete na pravo mjesto. Taj način je možda malo teži, pogotovo onim curama koje to nisu radile do sada, ali s vremenom postane lakše.

sportski grudnjak Tipovi grudnjaka koje svaka cura treba imati u svom ormaru – ovih 6 će ti sigurno zatrebati

Grudnjak grudnjaci oblačenje pogrešan način uništavanje