Jesenski outfit

Postoji toliko vrsti grudnjaka! Kako odabrati pravi za sebe? Sve ovisi o tvom životnom stilu, ali i načinu odijevanja. Nemoj uvijek gledati da kupiš onaj najljepši, jer takvi neće uvijek biti i najfunkcionalniji i najudobniji.

Ukoliko nisi fan grudnjaka, a moraš ga nositi, najbolji savjet koji ti možemo dati je da pronađeš onaj koji će biti najbolji za TEBE. Za početak je bitno da je prave veličine. Čim je pogrešna veličina, to će utjecati na udobnost. U tolikom broju različitih grudnjaka, sigurno ima neki i koji će biti za tebe. No, postoji nekoliko modela grudnjaka koje nije loše imati jer će ti sigurno trebati. Točnije, ovo su oni koje ćeš najviše nositi. Kada kupujemo grudnjak nekako uvijek zaboravimo gledati je li funkcionalan, već gledamo koliko je lijep. U ovom je slučaju funkcionalnost itekako bitna. Mora ti dati dovoljno podrške, izgledati dobro ispod odjeće i biti udoban. Ovo su 4 tipa grudnjaka za kojima ćeš najviše posezati.

U donjem rublju Kako učiniti nošenje grudnjaka udobnijim? Moguće je – na neki od ovih 7 načina

1.Običan grudnjak s tankom podstavom
Najpopularniji. Grudnjaci sa žicom i košaricama koji imaju samo tanku podstavu, ili „t-shirt“ grudnjaci su oni koji će najbolje izgledati ispod većine odjeće. Bilo da voliš grudnjake s više ili manje podstave, ovo su oni koje će svaka cura redovito nositi. Bit će laskavi za tvoje tijelo, neće ništa previše otkrivati, dat će ti dovoljno podrške za grudi i ovakvi grudnjaci znaju i biti udobni. Gledaj da ti košarice prekrivaju grudi u potpunosti.

 

@queen.vee.bee Explanation of the ,,Round Bra” theory #attractive #howtolookhot ♬ original sound - SHE KNOWS🌶

 

2.Grudnjaci u neutralnim bojama
Neće se vidjeti ispod odjeće i sigurno ćeš ih češće nositi nego jarko ružičasti ili neonsko zeleni. Iako grudnjaci u neutralnim bojama djeluju dosadno i bezveze, bit će najbolji izbor. Nema veze kakvu majicu ili haljinu nosila, ako je u neutralnoj boji, dobre su šanse da se neće isticati ispod odjeće. Hoće li to biti tamne neutralne nijanse ili one svijetle, ovisi o tvom stilu.

Zakopčavanje grudnjaka Puno cura nosi krivu veličinu grudnjaka: Na nekoliko načina možeš provjeriti jesi li i ti jedna od njih

3.Onaj kojem se daju skinuti naramenice
Ima toliko odjeće gdje bi naramenice smetale, a umjesto da tada smišljaš luda rješenja, najbolje je imati jedan grudnjak kojem se po potrebi mogu skinuti naramenice. Možeš ga nositi u obje varijante pa ti sigurno neće samo stajati u ormaru i skupljati prašinu.

4.Grudnjak bez žice
Grudnjaci bez žice su udobniji. Možda neće biti najbolji izbor za cure s većim grudima, jer im neće davati dovoljno podrške koliko žele, ali ako ti to ne smeta i možeš ga nositi, onda je grudnjak bez žice super stvar! Postoje različite vrste ovakvih grudnjaka, od sportskih do čipkastih.

grudnjaci Grudnjak vrste grudnjaka dobro imati za svaku curu najčešće nositi najpopularniji najviše nositi treba imati svaka cura

Još vijesti