Slika nije pronađena

Svaka će cura imati neki tip grudnjaka koji joj je najdraži za nositi jer joj baš taj najbolje stoji i najbolje ističe obline. Ili se nekada jednostavno radi o tome da je taj tip grudnjaka najudobniji – i to nam je dovoljno.

Koji ćeš tip grudnjaka odabrati ovisi o puno toga, a veliki utjecaj će sigurno imati i to kakav je inače tvoj stil odijevanja, ali i veličina grudi. Pa ipak, bez obzira na sve, postoje situacije i trenuci kada trebamo odjenuti grudnjak koji nam možda i nije najdraži, ali je tada jedina opcija. Primjerice kada ti je haljina koju nosiš na maturalnu previše otvorena i treba ti neki bez naramenice ili neki koji se neće isticati ispod bež haljine. U moru grudnjaka koji postoje, svaka bi cura u svom ormaru trebala imati ovih 6 modela jer će joj oni sigurno dobro doći u nekom trenutku.

1.Običan grudnjak bež boje bez ikakvih detalja

Ako želiš da ti se grudnjak ističe bojom što je manje moguće, onda je bež boja ona koju trebaš birati, nikako bijela ili crna. Bež je ona koja je najsličnija tvojoj boji kože i zato će biti i najmanje uočljiva. To su oni popularno nazvani 't-shirt' bra, najobičniji mogući grudnjak s tankom podstavom. Neće se po ničemu isticati ispod odjeće i dobro će ti doći pogotovo tijekom ljeta.

2.Sportski grudnjak

Čak iako se ne baviš nikakvim sportom, ovakav će ti grudnjak biti idealan za dane kada ćeš se u slobodno vrijeme s ekipom ići baviti nekom aktivnošću koja uključuje skakutanje ili trčanje. Pogotovo ako si cura koja ima veće grudi, onda će ti za takve prilike sportski grudnjak biti nešto što moraš nositi ako ne želiš da ti grudi smetaju.

Foto: Shutterstock.com - Maridav

3.Grudnjak kojem se mogu skinuti naramenice

Kada ti treba običan grudnjak nosiš ga s naramenicama, a kada ti treba bez, samo ih skineš. Jedan ovakav grudnjak nije loše imati. Osim što će ti dobro doći za neka svečanija događanja kada imaš haljinu koja je gore malo više otvorena ili nema rukave, a opet, moraš svejedno s njom nosit grudnjak, dobro će ti doći za 'svaki dan' tijekom ljeta kada se nosi odjeća s većim izrezima. Nekada izgleda puno bolje kada se ne vide naramenice od grudnjaka jer baš smetaju.

4.Bralette grudnjak

Bralette grudnjaci su udobniji od običnih grudnjaka jer često nemaju žice i izgledaju kao malo kraći topić pa su i slatki. Zbog toga ih neke cure nose i ispod odjeće koja je tanka i malo prozirna. Iako ti se vidi grudnjak, ne izgleda kao grudnjak već kao topić pa se i osjećaš bolje, a i ne izgledaš kao da si previše gola.

Foto: Shutterstock.com - Floral Deco

5.Jedan koji nema push up efekt

Iako će puno cura uvijek posegnuti za push up grudnjakom, koji ima barem minimalni push up efekt, nekada je dobro imati i koji grudnjak bez ikakvih umetaka, neki najobičniji. Nikada ne znaš kada će ti ovako nešto dobro doći. Najgore je imati sve grudnjake na istu foru. Nikako pametna odluka.

6.Grudnjak u kojem ćeš se osjećati ženstveno i zavodljivo

I zadnji, svaka bi cura trebala imati onaj jedan grudnjak u kojem će se osjećati kao najzgodnija i najzavodljivija verzija sebe. Čak iako nemaš dečka i neće te nitko osim tebe same vidjeti u njemu, kada ćeš ga nositi, osjećat ćeš se samopouzdanije i bolje. Ima dana kada nam to svima treba. Zašto se ne srediti za sebe nekada!

Foto: Shutterstock.com – Viktoria Minkova

Ovisno o situaciji, svaki od ovih grudnjaka će ti nekada dobro doći i tada će ti biti drago što ga imaš i što ne moraš u zadnji tren paničariti i tražiti po dućanima nešto najsličnije onome što ti treba.

Pogledajte još:

Pogrešno oblačimo grudnjak cijelo vrijeme? Jedan način zakopčavanja grudnjaka nikako nije dobar

Kako se pravilno izmjeriti da bi saznala koja ti veličina grudnjaka treba?

Kada grudnjak stišće, pada i probada: 10 znakova da nosite krivu veličinu grudnjaka

Grudnjak tipovi grudnjaka Donje rublje

Još vijesti