That girl estetika

Možeš na TikToku vidjeti prilično nerealistične rutine cure pokazuju kako postati „that girl“. Sigurno se nećeš tijekom ljeta buditi u 5 ujutro! Zato ti donosimo nekoliko savjeta kako postati „that girl“, ali savjeta koji su realistični i koje ćeš stvarno moći i primijeniti.

Tip cura koji je zaludio društvene mreže prije više od godinu dana, a fascinacija njima traje i do dan danas. Kako postati „that girl“, cura koja živi zdravo, uživa u životu, radi na sebi, motivirana je i uvijek izgleda sređeno? Nije nemoguće! Buditi se u 5 ujutro i piti karakteristični zeleni matcha napitak baš i nije realno, pogotovo za ljetne mjesece. Zato ti sada donosimo neke realne ciljeve koje si možeš postaviti i aktivnosti koje možeš ubaciti u svoju svakodnevicu, a koji će ti pomoći da i ti postaneš „that girl“. Ovo ljeto uživaj do maksimuma i usput brini o sebi. Evo kako!

1.Nemoj prespavati cijelo jutro
Ne moraš se baš buditi u 5 ujutro, ali nemoj niti prespavati cijelo jutro. Iako po ljeti svi vole spavati do podne, nemoj da ti to postane svakodnevna navika. Jutra su ljeti zapravo odlična jer još nije toliko vruće pa samim time imamo i više energije i motivacije za odraditi neke stvari. „That girl“ cure nikada neće prespavati cijelo jutro jer je jutarnja rutina nešto što je bitno za ovu estetiku.

Uspješna cura Vještine koje je korisno naučiti: Od ovih 20 ćeš kroz život itekako imati koristi

2.Svaki dan izdvoji 45 minuta do sat vremena za neku fizičku aktivnost
Fizička aktivnost, kakva god ona bila, itekako je bitna. Osim što će ti pomoći da ostaneš u formi i da ti tijelo izgleda što bolje, pomoći će ti i da se mentalno osjećaš bolje. Hoće li tvoja fizička aktivnost biti odlazak u teretanu, hodanje, plivanje ili rolanje, ovisi o tebi! Bilo kakva fizička aktivnost je dobra.

 

 

3.Kreiraj svoju jutarnju rutinu
„That girl“ cure se bude ujutro (ne u podne!) jer im je jako bitno da se drže svoje jutarnje rutine. Doručak, tjelovježba, skincare, slaganje kreveta, šetanje psa, biranje outfita, pisanje dnevnika, slaganje plana za dan…samo su neke od aktivnosti koje ove cure vole, a koje ti zapravo ujutro mogu biti baš korisne. Ti si složi jutarnju rutinu kakva ti odgovara, ali obavezno u nju ubaci doručak, razgibavanje i pripreme za dan.

4.Podigni svoj stil na novu razinu
Stil nećeš promijeniti preko noći, ali možeš napokon pospremiti ormar i izbaciti iz njega sve što već par godina nisi nosila i što je potrgano. Kakav god da stil imala, odjeća koja ti nije dovoljno velika ili ti je prevelika te ona koja je uništena, moraju van. To je prvi korak da izgledaš što bolje.Pronađi koje ti boje stoje, koji modeli, koji uzorci...sve ti to može pomoći.

 

 

5.Počni pisati dnevnik
Možda se čini glupo, ali pisati dnevnik ti može pomoći da se nosiš s nekim situacijama i osjećajima. Ne moraš pisati stranice i stranice svaki dan, a osim toga postoje i fora dnevnici koji već unaprijed imaju neke „zadatke“ i pomažu ti u uspostavljanju ove rutine.

6.Napravi svaki dan ujutro plan za taj dan
Bilo da imaš planer ili ćeš iskoristiti staru bilježnicu – sasvim je svejedno, dok god imaš plan. Napraviti plan je lako, ali držati ga se i nije uvijek baš najjednostavnije. Možda ti to što si ga napisala na papir pomogne i da ga se držiš.

Gledanje u ogledalo Stvari zbog kojih se ne bi trebala osjećati nesigurno: Ovih 13 nam često ruše samopouzdanje bez razloga

7.Ubaci svaki dan u raspored neku aktivnost koja te opušta
Koja je to aktivnost za tebe? Druženje s ljudima, čitanje, igranje igrica, spremanje i šetnja gradom, slušanje glazbe…što god da je tvoja aktivnost koja ti pomaže da se opustiš i u kojoj uživaš, neka postane dio tvoje svakodnevice. Ne mora svaki dan niti biti u pitanju ista aktivnost. Bitno je samo da svaki dan imaš vrijeme za nešto što te veseli i opušta.

 

 

8.Napravi si motivacijsku ploču
Tvoja motivacijska ploča za ljeto neka sadrži fotografije i citate/natpise koji te motiviraju i koji će ti pomoći da se držiš nekih ciljeva koje si si zamislila za ovo ljeto. Na različitim stranicama na internetu možeš pronaći lijepe fotografije, isprintati ih i složiti na svoju ploču.

9.Zaprati stranice/podcaste s motivirajućim citatima
Malo pozitive nam svima uvijek dobro dođe! Pronađi na Instagramu neke stranice s motivacijskim citatima koje ti se sviđaju ili neki podcast i zaprati ih. Pomoći će ti da svaki dan održavaš pozitivno razmišljanje. Čim kreneš na sve gledati malo pozitivnije, bit ćeš i sretnija.

 

 

10.Napravi svoju skincare rutinu
Zdravlje i njega su „that girl“ curama bitni. Skincare rutina ti ne mora imati 20 koraka, ali pronađi idealnu za svoj tip kože. I obavezno mora sadržavati kremu sa SPF-om.

That Girl ta cura kako postati that girl aktivnosti društvene mreže rutina Ljeto that girl ovog ljeta realni savjeti

Još vijesti